Η S22 Συλλογή Nikiforidis Jewelry στο The Pop Up Project OASIS!

26/05/2022 • THE POP UP PROJECT

Το έχω παρατηρήσει στα περισσότερα Pop Up Projects. Από όποιον σχεδιαστή κι αν επιλέξετε να ψωνίσετε, οι περισσότερες δεν φεύγετε χωρίς να έχετε μαζί σας μία σακούλα από το Nikiforidis Jewelry. Same here!


Τα κοσμήματα της Κατερίνας Νικηφορίδη είναι minimal, ευκολοφόρετα, είναι πολύ πολύ καλοκαιρινά, σου φτιάχνουν το κέφι, είναι οικονομικά και σε κάθε περίπτωση μία πολύ καλή πρόταση για δώρο.

Πρωταγωνίστρια συλλογή είναι η Lineal, εμπνευσμένη από το ουράνιο τόξο. Όπως αυτό ζωγραφίζει τον ουρανό με υπέροχα χρώματα, έτσι και στη συλλογή Lineal ζωντανά και φωτεινά χρώματα διακοσμούν σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια προσεκτικά γυαλισμένα και κατασκευασμένα από ασήμι 925 επιχρυσωμένο σε χρυσό 18 καρατίων.

Το brand Nikiforidis Jewelry χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική και σκοπό έχει να δημιουργεί κομμάτια που επιτρέπουν στη σύγχρονη γυναίκα να εκφραστεί με το δικό της αυθεντικό τρόπο σε κάθε χαρά και πρόκληση της ζωής.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons