ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ρόη Αποστολοπούλου στο Met Gala 2018 στη Νέα Υόρκη!

Στο ετήσιο Met Gala στη Νέα Υόρκη (Costume Institute Gala at New York’s Metropolitan Museum of Art) παραβρέθηκε η Ρόη Αποστολοπούλου, καλεσμένη της διάσημης σχεδιάστριας και co-host της εκδήλωσης, Donatella Versace, με την οποία κάθισε παρέα στο ίδιο τραπέζι, και μαζί με πολλές διασημότητες της διεθνούς showbiz.

Donatella Versace, Ρόη Αποστολοπούλου

H Ρόη Αποστολοπούλου ήταν η μοναδική Ελληνίδα που παρευρέθηκε στο λαμπερό Gala της Νέας Υόρκης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική haute couture δημιουργία που επέλεξε και η οποία σχεδιάστηκε από την ίδια από κοινού με την Donatella Versace και ήταν εμπνευσμένη από το θέμα της έκθεσης.


Το ετήσιο Met Gala (Costume Institute Gala at New York’s Metropolitan Museum of Art) είναι αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό fashion event της χρονιάς, με την περίφημη Vogue να ενώνει τις δυνάμεις της με το Metropolitan Museum of Arts Costume Institute.

To επονομαζόμενο και «πάρτι της Anna Wintour» συγκέντρωσε ξανά την αφρόκρεμα της showbiz και της μόδας σε ένα gala με θέμα την καθολική εκκλησία και τη μόδα: “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination».

Αδιαμφισβήτητα, η Ρόη Αποστολοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, με έντονη παρουσία στο πιο ακριβοθόρητα social events διεθνώς, και μία εντελώς δική της υπογραφή στις εμφανίσεις της, που την κάνει να ξεχωρίζει τόσο με την ομορφιά της όσο με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

error: Content is protected !!