ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η resort wear ετικέτα HeartbeatInk by Ino Mei στο The Pop Up Project, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η resort wear ετικέτα HeartbeatInk by Ino Mei εκφράζεται μέσα από τη γεωμετρία και τη σημειολογική δύναμη των ρούχων. Αποτελείται από πολυτελή μαγιό, εντυπωσιακά κιμονό, εμπνευσμένα καφτάνια και αιθέρια maxi φορέματα. Η δυναμική αισθητική, τα γοητευτικά μοτίβα, τα ιδιαίτερα πατρόν, η υψηλή ποιότητα και η άψογη εφαρμογή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του brand. Είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία που σχεδιάζει, ράβει και παράγει με ηθικό τρόπο εξολοκλήρου στην Αθήνα.

Απευθύνεται σε γυναίκες με προσωπικότητα, χωρίς συγκεκριμένη ηλικία, που θα ενσωματώσουν τις έντονες δημιουργίες του brand στο δικό τους στυλ.

Που αγαπούν τη μόδα, την πολυτέλεια, την άνεση και τη μοναδικότητα. Η ιδρύτρια και σχεδιάστρια, Ινώ Μέη, εμπνέεται κυρίως από την τέχνη του tattoo και την ιερή γεωμετρία, ενώ το όραμά της είναι να συμβάλλει με τις δημιουργίες της στο να αισθάνονται οι γυναίκες ακόμα πιο ξεχωριστές και κυρίαρχες της εικόνας τους.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!