ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η “Λυκόβρυση” υποδέχτηκε τον 2 Michelin starred, Herve Deville!

Το ιστορικό εστιατόριο “Λυκόβρυση” της πλατείας Κολωνακίου, ένα χρόνο αφότου έκλεισε, ανακατασκευάστηκε, και υποδέχτηκε για ένα δυνατό γαστρονομικό event τον βραβευμένο με δύο αστέρια michelin, Herve Deville, του λονδρέζικου «Sketch», που μεταπήδησε πρόσφατα στην κουζίνα του διάσημου «Momo» στο Mayfair.

Στο ειδικό μενού πέντε πιάτων που ετοίμασε για τη βραδιά ο Herve Deville, οι μαροκινές γεύσεις συνάντησαν τις μεσογειακές πάντα στο signature ύφος του «Momo», «πασπαλισμένες με λίγο fun» όπως εξήγησε ο ταλαντούχος σεφ.

Herve Deville

Η “Λυκόβρυση” είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ιδιοκτήτη του “Κέντρου Αθηνών” & “Estate” και γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα κι αγαπημένα μέρη της αθηναϊκής αφρόκρεμας ενώ είναι μία υπέροχη πρόταση για δοκιμές υψηλού επιπέδου στο κέντρο της Αθήνας, αφού το εστιατόριο συνδιάζει με καταπληκτική δεξιοτεχνία, ποιότητα και αισθητική.

Σάκης Ρουβάς, Γιάννης Τσακουμάκος

Γιώργος Γλού-Σταματίνα Γλού-Μαρία Τριαντοπούλου-Μέλανι Γλού-Άκης Γλού

Λίντα Μπόλου-Σάκης Ρουβάς-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Τζένη Τζιβεριώτη

Σάκης Ρουβάς, Πέτρος Κωστόπουλος

Herve Deville, Μαίρη Αυγερινοπούλου

Τζένη Τζιβεριώτη, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιάννης Τσακουμάκος

Το μενού του εστιατορίου κινείται στους χαλαρούς ρυθμούς ενός σύγχρονου μπιστρό με αναφορές στην ιταλική, τη γαλλική και την ελληνική αστική κουζίνα ενώ την επιμέλειά του έχει αναλάβει ο Παύλος Κυριάκης, ένας από τους πιο ανερχόμενους Chef της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Ηead chef του εστιατορίου είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Ρουσσάκης, με θητεία μεταξύ άλλων στο κορυφαίο τριάστερο εστιατόριο της Ann Sophie Pic, στη Valance.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

error: Content is protected !!