ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πρώτη προσομοίωση 5στερου εκπαιδευτικού boutique hotel στην Ελλάδα!

«Καλωσορίσατε στο μέλλον. Το αύριο, σήμερα! Αυτή, νομίζω, είναι η σκέψη που μας έρχεται όταν μπαίνουμε σ΄ αυτόν τον πραγματικά πρότυπο και καινοτόμο χώρο” είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον χαιρετισμό του. Και ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας προσέθεσε: “Είπε ο Δήμαρχος προηγουμένως ότι σήμερα είμαστε στο μέλλον και είναι αλήθεια. Γιατί το μέλλον είναι οι ανθρώπινοι πόροι, είναι η επένδυση στη στροφή στην ποιότητα, είναι η επένδυση στα νέα προγράμματα σπουδών, είναι η επένδυση στην καινοτομία.”

ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΚΑΘΛΗΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στα εγκαίνια της πρώτης προσομοίωσης boutique hotel στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εξάσκηση φοιτητών ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών, είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν. Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτήριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που το BCA έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα City Campuses της Ευρώπης, δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής αισθητικής, τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονης αντίληψης για το εκπαιδευτικό λειτούργημα.

ΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΛΙΖΑ ΤΑΝΕΣ ΜΗΝΑΣ ΤΑΝΕΣ

ΚΑΡΕΝ & ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Διαθέτει τα τμήματα και τις υπηρεσίες ενός πραγματικού ξενοδοχείου, ώστε οι φοιτητές να σπουδάζουν στο “πεδίο της μάχης” και να είναι έτοιμοι να στελεχώσουν θέσεις ευθύνης αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ

ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΙΤΣΑΝΤΖΗ

Το BCA έχει συνάψει συνεργασίες προς όφελος των φοιτητών του με εταιρείες οι οποίες προσφέρουν τεχνογνωσία και εκπαίδευση στο σύνολο των τομέων που μπορεί να κληθεί να διοικήσει ένα στέλεχος του ξενοδοχειακού management, από τα εξελιγμένα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στο Front Office & Reservations  μέχρι την τελετουργία του καφέ και τα μυστικά της δουλειάς ενός Barista Specialist.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΙΟΣ ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΙΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!