Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

18/12/2019 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης φωτογραφικής έκθεσης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χθες το απόγευμα στο «The Blender Gallery», έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους τέχνης και εκδηλώσεων, στη Γλυφάδα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτύπωσε σε μια εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «12.000 χλμ.» ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Las Vegas, και τις ενδιάμεσες στάσεις από όλα τα χωριά και τις πόλεις που επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Ο φωτογραφικός του φακός αιχμαλώτισε εικόνες από την καθημερινότητα των ανθρώπων που γνώρισε, αλλά και τη δική του καθημερινότητα στα καινούργια μέρη που εξερεύνησε. Σκοπός της έκθεσης, που αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019, είναι να επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό αλλά και τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΝΑΝΣΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΣΣΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Στα εγκαίνια της έκθεσης, οι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θαύμασαν από κοντά το νέο του αυτό εγχείρημα. Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα τα γενέθλιά του, σε ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons