ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πρόταση του Fay’s Control: To La Meat Maison στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας!

Με δύο δείπνα προσφοράς στις 21 και 23 Φεβρουαρίου, το La Meat Maison στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς “Δεσμός” και “Polat Foundation”, γίνεται ένας ακόμα κρίκος στην παγκόσμια αλυσίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες του καταστροφικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Ανέκαθεν το φαγητό στην ελληνική κουλτούρα θεωρούνταν ιερό. Δεν αφορούσε ποτέ μόνο θρεπτικά συστατικά, ποσότητες και θερμίδες. Ήταν πάντα μια ευγενική και γενναιόδωρη πράξη μοιράσματος. Μια τελετουργία που εξακολουθεί να αποδεικνύει και να δηλώνει την εθνική μας ταυτότητα. Μια ιεροτελεστία ένωσης καρδιών γύρω από ένα τραπέζι.

Έχοντας όλα τα παραπάνω στο μυαλό και επιθυμώντας να συμμετάσχει στη μοναδική “σκυταλοδρομία” ανθρωπιστικής βοήθειας που ενεργοποίησε ο ισχυρός σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία, με περισσότερα από 37.000 θύματα και ακόμα περισσότερες εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές, το La Meat Maison στην Κηφισιά ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης 2 φιλανθρωπικών δείπνων στήριξης προς τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας.

Στις 21 και 23 Φεβρουαρίου και σε συνεργασία με τον ελληνικό μη φιλανθρωπικό οργανισμό “Δεσμός” και τον αντίστοιχο τουρκικό “Polat Foundation”, το εστιατόριο La Meat Maison θα σερβίρει σε ρυθμούς προσφοράς. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις δύο αυτές βραδιές, θα αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές και θα διατεθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους.

La Meat Maison Κηφισιά
Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά
Για κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

error: Content is protected !!