ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη προσέφερε την ανακαίνιση στο Σερβικό ορφανοτροφείο “Drinka Pavlovic”!

Χάρη στο Ίδρυμα ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline στο Σικάγο, πρόεδρος του οποίου είναι η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σημαντικό έργο στο ορφανοτροφείο της Σερβίας “Drinka Pavlovic”. Ανακαινίστηκαν πλήρως δύο κοινοί χώροι για παιδιά χάρις στην δωρεά του Ιδρύματος The John and Mildred Medic Wuchenich, αξίας 34.750 δολαρίων. Αυτή η σημαντική δωρεά χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια νέων επίπλων, την αντικατάσταση των θυρών και την εγκατάσταση νέου φωτισμού, καθώς και δαπέδων και την ανακαίνιση των τοίχων.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη για την εξαιρετική αφοσίωση, την ανιδιοτελή βοήθεια και υποστήριξη όλο το έτος 2021. Επίσης, τονίζω ιδιαίτερα τη δωρεά του Ιδρύματος John and Mildred Medic Wuchenich και του Lifeline Chicago που είναι σημαντική για όλα τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που στεγάζονται εδώ. Αυτή η δωρεά συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των φιλοξενούμενων μας» δήλωσε η Χριστίνα Καντίγεβιτς, επικεφαλής του σπιτιού “Drinka Pavlovic”.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε επίσης τους δωρητές για την τεράστια βοήθεια που παρέχουν στα παιδιά στη Σερβία. «Χάρις στη γενναιόδωρη δωρεά του Ιδρύματος The John and Mildred Medic Wuchenich, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμη έργο για παιδιά χωρίς γονική μέριμνα και παιδιά και νέους με αναπηρία και έτσι τους υπενθυμίζουμε ότι είμαστε πάντα μαζί τους» δήλωσε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Ίδρυμα «ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη» προσέφεραν την ανακαίνιση στο Σερβικό ορφανοτροφείο “Drinka Pavlovic”. Η ανακαίνιση των κοινών χώρων στο Σερβικό Ορφανοτροφείο “Drinka Pavlovic” περιλάμβανε ανακαίνιση 8 δωματίων, καθώς και νέα έπιπλα: κρεβάτια, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, τραπέζια φαγητού, τραπέζια, καρέκλες, ντουλάπες και ράφια βιβλίων.

Στην επίσημη παρουσίαση της δωρεάς συμμετείχε η Υπουργός Εργασίας, Απασχόλησης, Βετεράνων και Κοινωνικών Υποθέσεων Καθ. Δρ. Darija Kisić Tepavčević, η οποία ευχαρίστησε το Ίδρυμα ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη για τη βοήθειά του και πρόσθεσε – «Εδώ είμαστε σήμερα με τους φίλους μας, την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τους συνεργάτες της στο Ίδρυμα της. Έδειξαν ξανά την καλή τους θέληση και την αλληλεγγύη τους και συνέχισαν να επενδύουν, αυτή τη φορά στο σπίτι  “Drinka Pavlovic” για τη φροντίδα των παιδιών και των νέων. Την προηγούμενη φορά ανοίξαμε μια παιδική χαρά, μετά μια τάξη υπολογιστών, και αυτή τη φορά ήρθαμε να δούμε την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων, των σαλονιών, των δωματίων για τη διαμονή των χρηστών».

 

error: Content is protected !!