ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη πάντα κοντά στα παιδιά της Σερβίας!

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, επισκέφθηκε τα παιδικά σπίτια “Drinka Pavlović” και “Jovan Jovanović Zmaj” στο Βελιγράδι και προσέφερε παραδοσιακά πασχαλινά δώρα στα παιδιά.
Το Ίδρυμα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης έδωσε χαρά  στα παιδιά των ορφανοτροφείων, των κέντρων ημέρας και των καταφύγιων στο Βελιγράδι, τα οποία έλαβαν ένα πασχαλινό κουτί, με γλυκά και χυμούς, παιχνίδια, ρούχα, κουβέρτες, βιβλία και σακίδια.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μοίρασε πασχαλινά δώρα στα παιδιά χωρίς γονική μέριμνα της Σερβίας.

“Το Πάσχα είναι μια γιορτή για την οποία όλοι χαίρονται, ιδιαίτερα τα παιδιά. Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε τη χαρά του Πάσχα με τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, να τους προσφέρουμε δώρα και στιγμές ευτυχίας που θα θυμούνται όλη τους τη ζωή. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους που είχαν την καλή θέληση να μας βοηθήσουν να δώσουμε χαρά στα ορφανοτροφεία και στις καρδιές των παιδιών χωρίς γονική μέριμνα”, δήλωσε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

“Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εκείνους που έκαναν αυτή τη χαρά δυνατή”, δήλωσε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Χάρις στον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Lifeline στο Σικάγο, του οποίου ιδρύτρια είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, προσφέρθηκε ένα εορταστικό πασχαλινό γεύμα στα ορφανοτροφεία, το οποία τα παιδιά απόλαυσαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.
Λόγω της πανδημίας COVID-19, η παραδοσιακή Πασχαλινή δεξίωση για παιδιά χωρίς γονική μέριμνα, η οποία οργανώνεται στο Λευκό Παλάτι από το 2001, δεν θα οργανωθεί φέτος. Όμως, ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη βεβαιώθηκαν ότι τα δώρα παραδόθηκαν στα παιδιά και ότι τα παιδιά γνωρίζουν ότι δεν τα ξέχασαν και δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ.

error: Content is protected !!