Η Penelope Kallirosi Jewellery στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

03/12/2019 • THE POP UP PROJECT

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Πηνελόπη Καλλιρώση επιστρέφει στο πιο εορταστικό The Pop Up Project: Jungle Bells! και μας παρουσιάζει το γούρι του 2020: τη μικρή αθηναία κουκουβάγια, που γίνεται ο σοφός οδηγός μας για τη νέα χρονιά.
Σύμβολο της Αλήθειας και της Σοφίας, με τη διεισδυτική της ματιά είναι ο πνευματικός καθρέφτης που αντικατοπτρίζει τον αληθινό μας εαυτό. Το νέο γούρι είναι εμπνευσμένο από τη μεγάλη μαρμάρινη κουκουβάγια της Ακρόπολης των αρχών του 5ου αι. π.Χ. που βρέθηκε βόρεια του Παρθενώνα και τώρα κοσμεί την είσοδο του Μουσείου.


Υποδεχόμαστε το 2020 υπό το σπινθηροβόλο βλέμμα της, που μας καθοδηγεί με αυτοσυγκέντρωση, εγρήγορση, δημιουργική σκέψη και επίγνωση.

Στο The Pop Up Project: Jungle Bells! θα βρείτε ακόμη όλες τις αγαπημένες σειρές με την υπογραφή Penelope Kallirosi Jewellery. Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέξτε τα πιο ξεχωριστά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας: μίνιμαλ, unisex και μοντέρνα κοσμήματα από ασήμι, χρυσό και πολύτιμους λίθους, για αυτούς που αγαπούν το ανεπιτήδευτο σοφιστικέ στυλ, το οποίο παραμένει διαχρονικά κλασικό.

Η Πηνελόπη Καλλιρώση σπούδασε jewellery design στο Central saint Martins college, στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αφοσιώθηκε στο σχέδιο και την κατασκευή κοσμημάτων και δημιούργησε το label Penelope Kallirosi Jewellery, με έδρα το εργαστήριο της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, τη γεωμετρία, τη γραφιστική και το design, έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό αριθμό συλλογών με ξεχωριστό χαρακτήρα από ασήμι, χρυσό, τιτάνιο και ημιπολύτιμους λίθους. Οι συλλογές βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα και χώρους τέχνης & design.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, αυτή την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons