ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η παρουσίαση της ποιητικής Συλλογής «Σαραντατέσσερα» στο SdB

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Σαραντατέσσερα» του Ανδρέα Κεντζού από τις εκδόσεις «Σαιξπηρικόν», στην ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage. Τα μέλη, οι καλεσμένοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών αλλά και πολλοί νέοι έδωσαν το δυναμικό παρών γεμίζοντας το Salon de Bricolage.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΝΤΖΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ίδιο τον ποιητή να προλογίζει το βιβλίο του και να εξηγεί την ανάγκη που τον οδήγησε να συγγράψει το βιβλίο και τον καθηγητή φιλοσοφίας Σπύρο Τέγο να μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ποιήματα. Επιπλέον όντας καλεσμένος στην εκδήλωση και ο Βασίλης Βασιλικός πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε για τα ποιήματα του Ανδρέα Κεντζού. Ο Βασίλης Βασιλικός ανέφερε ότι η ποίηση του Ανδρέα Κεντζού είναι κατηγορία από μόνη της και δεν έχει αναφορά σε κανέναν άλλο ποιητή, γεγονός που την κάνει σπάνια και επιπλέον τόνισε ότι αν θα έπρεπε να το παραλληλίσει με κάποιον άλλον ποιητή, αυτός θα ήταν ο Κάφκα. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Βασιλικός διάβασε απόσπασμα από ένα πεζό του Κάφκα, που όπως ανέφερε, φέρνει κάποιες αντιστοιχίες στο μυαλό του με την ποίηση του Ανδρέα Κεντζού. Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την ανάγνωση ποιημάτων από την ηθοποιό Ειρήνη Μπαλτά καθηλώνοντας το κοινό.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΓΟΣ

Η βραδιά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και τα μέλη του Salon de Bricolage απόλαυσαν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση και να συνομιλήσουν με τον ποιητή για την ποίηση και το επόμενο εγχείρημα του.

ΠΑΟΛΑ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΑΤΙΑ ΒΟΥΤΗΡΑ

ΠΑΟΛΑ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΑΤΙΑ ΒΟΥΤΗΡΑ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΡΝΙΚΟ

Η ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΡΝΙΚΟ

ΕΚΤΟΡΑΣ ΝΑΣΤΑΖΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΚΤΟΡΑΣ ΝΑΣΤΑΖΑΚΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΤΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ, ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ, ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΤΟΡΑ ΚΕΝΤΖΟΥ ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΝΤΖΟΣ

ΝΤΟΡΑ ΚΕΝΤΖΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΕΝΤΖΟΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!