Η one of a kind delicatessen πρόταση του La Meat Maison για Fine Grilling!

26/06/2021 • GET

Το επιλέξαμε για το χθεσινό μας δείπνο με τον Νικόλα και την Ελμίνα. Ένα δείπνο για τρεις, μετά από αρκετό καιρό, ένα δείπνο για εμάς τους τρεις βράδυ Παρασκευής μετά από πολλές εβδομάδες που είχαμε να παραμείνουμε σπίτι. Τρία θεσπέσια κομμάτια Wagyu Full Blood, επιλεγμένα από το La Meat Maison, ό,τι εκλεκτότερο μπορείς να ονειρευτείς στον συναρπαστικό κόσμο του κρέατος. Ο Νικόλας εννοείται ανέλαβε το ψήσιμο -“Όταν έχεις ένα τέτοιο κομμάτι κρέας δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη μαεστρία” επιμένει σεμνά- η Ελμίνα έστρωσε την τραπεζαρία, εγώ έψησα τις πατάτες και έφτιαξα την καλύτερη μου vinegraitte για τη σαλάτα. Του δείπνου προηγήθηκε ένα υπέροχο dry martini, ενώ το συνοδεύσαμε με κόκκινο -δροσερό λόγω ζέστης- κρασί. Τα ανέβασα όλα στα stories μου στο Instagram και αυτή είναι η ιστορία τους…

Ηχηρές συνεργασίες με τις καλύτερες φάρμες του κόσμου. Σπάνιες κοπές με το κρέας να εμπνέει δημιουργίες υψηλής μαγειρικής. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας κρέατος και ανθρώπινο δυναμικό που θέτει την αφοσίωση των ιπποτών στην υπηρεσία της αυτού εξοχότητας βρώσιμης σάρκας … Το La Meat Μaison δεν είναι ένα ακόμα brand που έρχεται να προστεθεί στην καταναλωτική μας αλυσίδα. Είναι το νέο ρεαλιστικό και ολιστικό “portal” για τους aficionados του κρέατος.

Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είναι οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και την διαρκή αναζήτησή για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.
Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.
Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουν μία αποστολή: να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.

Χρησιμοποιώντας το κρέας ως αφορμή, το κατάστημα La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη αναπτύσσει μία ολόφρεσκη και one of a kind delicatessen πρόταση.
Εκτός από τις σχεδόν ανεξάντλητες επιλογές premium φρέσκων κρεάτων τα οποία κόβονται επί τόπου, εδώ θα βρείτε προσυσκευασμένα τα κορυφαία παγκοσμίως κρέατα, που καταφθάνουν κατευθείαν από τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της εταιρείας, επεξεργασμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα, ώστε να διατηρούν όλη τη φρεσκάδα και τα χαρακτηριστικά τους.
Δε λείπουν, επίσης, τα κατεψυγμένα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το ψωμί, τα μπαχαρικά άριστης ποιότητας και ένα σωρό άλλες επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι. Κι όλα αυτά σε ένα περιβάλλον ultra modern και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό, με έναν state of the art υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία διαθέτουν κάτι από το ρομαντισμό και την αθωότητα του παλιού καλού τεχνίτη. Tα premium και εμβληματικά προϊόντα κρέατος της εταιρείας κόβονται και συσκευάζονται πλέον σε έναν 2.000 τ.μ χώρο στο Κορωπί, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα πιστοποιημένα με τις υψηλότερες βαθμίδες σχολαστικότητας, ακρίβειας και πολυπλοκότητας λειτουργιών και απόλυτα προσαρμοσμένα στις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής.

Μεταξύ των κορυφαίων brands, στο La Meat Maison θα βρείτε τα διάσημα ιαπωνικά Wagyus Matsusaka, Kobe, Ozaki και Gunma, το διακεκριμένο Blackmore και τα δημοφιλή Rangers Valley από την Αυστραλία, το διάσημο American Black Angus Creekstone και το νέο trend-setter Beef Boutique and The Black από την Ουρουγουάη. Το La Meat Maison είναι ο υπερήφανος, αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του σπουδαίου Olive-Fed, ενός οργανισμού με παγκόσμια αναγνώριση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της αγοράς ως ο μοναδικός προμηθευτής σε olive-fed Wagyu μοσχαρίσιο κρέας, πάπιες και χοίρους.

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το Άγιο Δισκοπότηρο του La Meat Maison. Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, η ομάδα μας απαρτίζεται από τους masters του The Art of Meat Cutting και τους μάγους του Fine Grilling. Είναι οι άνθρωποι που θα σας εκπαιδεύσουν ώστε να εντοπίζετε εύκολα τη διαφορά μεταξύ των μικρών παραγωγών και της βιομηχανικής γεωργίας, εκείνοι που θα σας συμβουλεύσουν για τους καλύτερους τρόπους προετοιμασίας νόστιμων και θρεπτικών γευμάτων στο σπίτι και αυτοί που θα σας δώσουν, με χαρά, εκείνα τα μοναδικά tips για να αναδείξετε τον σεφ που κρύβετε μέσα σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons