Η Nomas Luxury Goods στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

31/05/2021 • THE POP UP PROJECT

Αποκλειστικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Ελλάδα με δέρματα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, οι δημιουργίες της  NOMAS  είναι χειροποίητες από εξειδικευμένους τεχνίτες  πάντα συνδυάζοντας την τέχνη της χειροτεχνίας με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.
Η  NOMAS είναι εμπνευσμένη από την αγάπη για τη λειτουργικότητα και τη χρήση και διασφαλίζει ότι όλες οι τσάντες και τα δερμάτινα είδη του brand ικανοποιούν τις ανάγκες και τους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινής ζωής μας.

Τα προϊόντα πολυτελείας NOMAS συνδυάζουν μοντέρνα και εκλεκτικά σχέδια    με μοντέρνα και εκλεκτική αισθητική και προσφέρουν μοναδικά και διαχρονικά προϊόντα.

Η  φιλοσοφία της Nomas Luxury goods υποστηρίζει την αλλαγή των καταναλωτικών συνηθειών της γρήγορης αγοράς. Στον πυρήνα των αξιών της βρίσκεται η αγορά λιγότερων και ανθεκτικών προϊόντων. Με σεβασμό στο περιβάλλον, τα σχέδια και οι προτάσεις της NOMAS είναι διαχρονικά και μπορούν να διαρκέσουν για πάντα.


Πίσω από το label NOMAS είναι ένας περιπλανώμενος, κάποιος που λατρεύει να κινείται, να ταξιδεύει και να κινούνται.

Η Nomas Luxury Goods ιδρύθηκε και σχεδιάστηκε από τη Βίκυ Δήμου για όλους τους λάτρεις του δέρματος!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons