Η No Thinkin στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

26/05/2021 • THE POP UP PROJECT

Η No Thinkin, το αγαπημένο fashion brand με την υπογραφή της Μιρκετας Βιδάλη θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο και απόλυτο καλοκαιρινό Shopping Event, στο The Pop Up Project, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιουνίου και το Σάββατο 12 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον ανανεωμένο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Το brand που προάγει την αγάπη για τον κάθε σωματότυπο όπως ακριβώς είναι, θα υποδεχθεί το κοινό του The Pop Up Project να το ξεναγήσει στις δημιουργίες των SS21 συλλογών του.

Είναι παραπάνω από προφανές πως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε, το The Pop Up Project θα έχει και αυτή τη φορά ως κύριο μέλημά του την ασφάλεια και την προστασία όλων μας. Γι’ αυτό το λόγο, θα τηρηθούν αυστηρά οι κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των corners των fashion designers, θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, ενώ θα γίνεται και θερμομέτρηση για όσους εισέρχονται στο χώρο του event.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons