ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι νικητές του “Ημερολογίου” της Γκουρού της Ευτυχίας, Νάνσυ Μαλλέρου είναι…

Με αφορμή την παρουσίαση του Ημερολογίου της Νάνσυ Μαλλέρου “Καλύτερα Γίνεται-Ημερολόγιο 2016” που θα πραγματοποιηθεί από την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας- και Συμβουλευτική Ψυχολόγο Τζίνα Θανοπούλου, στα Public Συντάγματος, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Fay’s Control κάνει δώρο 4 Ημερολόγια, στους αναγνώστες μας.

7321c877-3937-47b4-bc91-48bc78f27de9

Οι μεγάλες αλλαγές συντελούνται από μικρές , καθημερινές και φαινομενικά ασήμαντες σκέψεις και πράξεις. Καθεμία από αυτές καθορίζει την ποιότητα, την κατεύθυνση, ακόμα και τη διάρκεια της ζωής μας.
Μία μόνο φράση μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μας. Μία μόνο πράξη μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.
Σε αυτό το ημερολόγιο, συγκεντρώσαμε για εσάς σκέψεις, με τη μορφή θετικών δηλώσεων, και πράξεις, με τη μορφή μικρών τελετουργιών, που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας, να χτίσουν την αυτοπεποίθησή σας, κι έτσι να σας οδηγήσουμε σε ισορροπημένες και ευτυχισμένες σχέσεις!

Το Fay's Control σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 "Ημερολόγια" και 30 προσκλήσεις για την επίσημη παρουσίαση, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου! Καλή επιτυχία!

Το Fay’s Control σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 “Ημερολόγια”για την επίσημη παρουσίαση, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου!

Οι αναγνώστες μας που κερδίζουν από ένα Ημερολόγιο 2016 “Καλύτερα Γίνεται” είναι- όπως γράφετε τα ονόματα σας στο facebook-:

1. Penny Alexatou
2. Vassiliki Kassapi
3. Athanasia Sotiropoulou
4. Georgia Kolokouri

Συγχαρητήρια! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα το όνομα σας και τον διαγωνισμό μας στον κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο στο yatheodo@gmail.com , και θα συνεννοηθείτε μαζί του για να σας στείλει το δώρο σας.
Η συγγραφέας του Ημερολογίου “Καλύτερα Γίνεται”, Νάνσυ Μαλλέρου, περιμένει όλους τους υπόλοιπους στην επίσημη παρουσίαση του.

error: Content is protected !!