ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η νέα εποχή των Γυμναστηρίων και η νέα τάση τους που έφερε η Έλλη Φλέγγα στην Ελλάδα!

Τέλος η εποχή που το γυμναστήριο ήταν συνώνυμο με χώρους γεμάτα όργανα τοποθετημένα ασφυκτικά το ένα κοντά στο άλλο και δεκάδες άτομα να τρέχουν σε διαδρόμους και να ιδρώνουν πάνω σε μηχανήματα δύναμης.

Εδώ και αρκετά χρόνια, ολόκληρη η βιομηχανία της γυμναστικής έχει αλλάξει τις προτιμήσεις της! Διότι η επίσκεψη στο γυμναστήριο δεν αφορά μόνο την προπόνηση. Η εύρεση κινήτρων για άσκηση γίνεται ευκολότερη εάν ο πελάτης βρίσκεται σε όμορφα σχεδιασμένους χώρους όπου η άσκηση μετατρέπεται περισσότερο σε εμπειρία!

Ακολουθώντας αυτό το trend στην Νέα Υόρκη και Λονδίνο, η Έλλη Φλέγγα, έχοντας ολοκληρώσει 20 χρόνια στο τιμόνι της Holmes Place Greece, μαζί με τον Γιάννη Τσάγρη, αθλητή kickboxing, δημιουργούν το πρώτο αυθεντικό boutique fitness studio στην Αθήνα.


Στο FFREAK κάθε μάθημα είναι και μια εμπειρία. Κάθε επανάληψη, κάθε σφίξιμο των δοντιών, κάθε σταγόνα ιδρώτα που τρέχει. Στο FFREAK όλα είναι ζωντανά κι έχουν μέσα τους ρυθμό. Τον ρυθμό της μουσικής.

Επική μουσική, μοναδική ατμόσφαιρα και φώτα που θυμίζουν club δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία εκγύμνασης. Playlists με κομμάτια που ξεσηκώνουν και ορίζουν τη ροή του προγράμματος των ασκήσεων. Φώτα που ακολουθούν το beat και τον ρυθμό αλλάζοντας χρώμα και ένταση ανάλογα με τη μουσική και οι πιο ξεσηκωτικοί Rockstar trainers που θα σε φτάσουν στα όριά σου και θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις. Γυμνάζεσαι; Είσαι σε club και διασκεδάζεις; Και τα δύο ταυτόχρονα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που θα ζήσεις στο FFREAK, δεν το έχεις ζήσει πουθενά αλλού.


Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή μας, το FFreak διαθέτει το δικό του app που δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει από μία έως και 16 συνεδρίες ή για τους πιο φανατικούς την συνδρομή απεριόριστων επισκέψεων, στην συνέχεια να κάνει online κράτηση στο μάθημα που επιθυμεί, μέχρι και να επιλέξει την θέση του μέσα στην αίθουσα! Με αυτόν τον τρόπο η επίσκεψη στο γυμναστήριο γίνεται εύκολη, ευχάριστη, διασφαλίζεται η ποιότητα εκγύμνασης, και προσφέρεται ευελιξία στις επιλογές του.
Όποια κι αν είναι η σχέση σου με τη γυμναστική, στο FFREAK η ατμόσφαιρα θα σε παρασύρει γιατί η γυμναστική συνδυάζεται με διασκέδαση και κοινωνικοποίηση! Μια επίσκεψη θα σε πείσει.
Μπες στο www.ffreak.com κάνε signup και αγόρασε την πρώτη σου εμπειρία!


Το FFreak Boutique Fitness studio με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Θοδωρή Ζουμπουλάκη, έρχεται να προωθήσει μια νέα κουλτούρα γύρω από την άσκηση όπου η προπόνηση συνδυάζεται με τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση.
Το concept των boutique fitness studios, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο μοντέλο των boutiques hotels, αποτελεί πλέον την νέα τάση στην αγορά των γυμναστηρίων με εκατοντάδες νέους χώρους να λειτουργούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στις Η.Π.Α. και την Αγγλία.


Παρουσιάζοντας μια νέα state of art προσέγγιση προπόνησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες μιας απαιτητικής καθημερινότητας, το FFreak συνδυάζει συνεδρίες γυμναστικής που σε συνδυασμό με την μουσική, τα φώτα, τα σκούρα χρώματα και ένα trainer που έχει περισσότερο τον ρόλο του entertainer και όχι απλά του προπονητή δημιουργείται μια ατμόσφαιρα που σε ξεσηκώνει και σου προσφέρει μια μοναδική εκτόνωση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ανάλογα με την ώρα, η προπόνηση συνδυάζεται με pre και post workout protein shakes ή γιατί όχι και με prosecco drinks για τις ποιο βραδινές ώρες.


Ο νέος χώρος διαθέτει έντονα βιομηχανικά στοιχεία με εκτεθειμένο σκυρόδεμα και τοιχοποιία, εμφανείς μηχανολογικές εγκαταστάσεις, που συνδυάστηκαν με ατμοσφαιρικό και διαδραστικό φωτισμό, εκλεπτυσμένη ακουστική και community areas που επεκτείνονται και στον εξωτερικό χώρο.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του χώρου είναι τα έντονα στοιχεία τέχνης κάτι που δεν περιμένει να δει κάποιος σε χώρο γυμναστηρίου! Η κύρια είσοδος του studio βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου και οδηγεί στο χώρο υποδοχής όπου το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν οι επισκέπτες είναι ένα εντυπωσιακό graffti όπου απεικονίζονται δυναμικές προσωπικότητες από τον αθλητισμό και το θέαμα όπως η Lady Gaga, η Hilary Swank και ο Lebron ενσωματώνοντας τα values του brand FFreak. Στους εσωτερικούς χώρους υπάρχουν έργα του Jean Michel Basquiat, από τον οποίο εμπνεύστηκε ο brand strategist Βαγγέλης Καραπέτσας για την δημιουργία του brand FFreak.


Στο ισόγειο, στην αίθουσα “FF BURN” γίνεται ένα πρόγραμμα 50’ σε διαδρόμους και πάγκους με την χρήση αλτήρων. Η αίθουσα χωρίζεται από τον υπόλοιπο χώρο με διάτρητα πετάσματα, που παραπέμπουν σε pixels και δημιουργούν ένα ακόμη ρευστό όριο μεταξύ των χώρων, που σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο φωτισμό νομίζει κανείς ότι έχει εισέλθει σε κάτι σαν cyber space.
Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η αίθουσα “FF RIDE” όπου τα ποδήλατα είναι τοποθετημένα σε δύο αναβαθμούς. Ο ειδικός φωτισμός σε σχήμα τούνελ δίνει την αίσθηση ενός ταξιδιού σε μια άλλη διάσταση πάλι, δημιουργώντας ένα παιχνίδι προοπτικής και κίνησης σε χώρο χωρίς βαρύτητα.
Η κυρίως αίθουσα, “FF PUNCH” βρίσκεται και αυτή στο κάτω επίπεδο και φιλοξενεί τα αυθεντικά aqua bags, αναρτημένα από ειδικές ράγες που δίνουν την ευελιξία στην αίθουσα να χρησιμοποιείται για ποικιλία προγραμμάτων. Το μεγάλο και εντυπωσιακό stage δίνει στον ασκούμενο την αίσθηση ότι βρίσκεται σε συναυλιακό χώρο, αφού ο trainer μέσα από ειδικό φωτισμό και θεατρικά εφέ σε προσκαλεί να ζήσεις μια πολύ διαφορετική εμπειρία άσκησης.


Όλες οι αίθουσες διαθέτουν φωτισμό LED που αλλάζει δυναμικά χρώματα και αποχρώσεις δημιουργώντας έτσι χαμηλή, ζεστή και ενεργειακή ατμόσφαιρά. Το ηχητικό σύστημα αλληλεπιδρά δυναμικά με το φωτισμό για να ποικίλει η ένταση κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα αποδυτήρια, όπου ο φωτισμός, τα ειδικά σχεδιασμένα ερμάρια, και τα πολυτελή ντους αφήνουν έκπληκτο κάθε επισκέπτη και προσφέρουν μια σημαντική νότα περιποίησης και χαλάρωσης στη συνολική εμπειρία.


Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή μας, το FFreak διαθέτει το δικό του app που δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει την συνεδρία που προτιμάει να κάνει online κράτηση στο μάθημα που επιθυμεί, μέχρι και να επιλέξει την θέση του μέσα στην αίθουσα! Με αυτόν τον τρόπο η επίσκεψη στο γυμναστήριο γίνεται εύκολη, ευχάριστη, διασφαλίζεται η ποιότητα εκγύμνασης, και προσφέρεται ευελιξία στις επιλογές του.
Φανταστείτε λοιπόν πλέον την επίσκεψη σας στο γυμναστήριο σε χώρο ελκυστικό και πολυτελή, με τον αγαπημένο σας τύπο άσκησης, σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκτόνωσης και ευεξίας. Περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους γεμάτους ενέργεια που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την καλή υγεία και ευεξία, ανήκετε σε μια μικρή κοινότητα που ξέρει να ζει και να απολαμβάνει μικρές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Το μάθημα κατευθύνεται από έναν καταπληκτικό trainer. H μουσική είναι epic και για μια ώρα, ωθείτε τα όριά σας σε ένα μοναδικό μείγμα διασκέδασης, έντασης και παρέας (και ίσως λίγο ομαδικό πόνο). Τι λέτε; Πάμε;

Η Έλλη Φλέγγα και η ομάδα του FFreak σας περιμένουν όλους στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again” στις 11 & 12 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, να σας ξεναγήσουν προσωπικά στη νέα τάση για γυμναστική, εκτόνωση και ευεξία!

FFREAK Boutique Fitness Studio, Λ.Κηφισίας 268, Κηφισιά
Φωτογραφίες: Νικόλας Καρανικόλας
FB: @weareffreak
Instargam: @weareffreak

Πηγή: glow.gr 

error: Content is protected !!