ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μιμή Ντενίση επίσημη ομιλήτρια του ΟΗΕ & άλλα πρόσωπα της εβδομάδας που πέρασε!

Η Μιμή Ντενίση ήταν η επίσημη καλεσμένη και βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση του ΟΗΕ με θέμα: «Ο ρόλος της γυναίκας σε εποχές ανθρωπιστικής κρίσης (προσφυγικής και μεταναστευτικής)». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην επίσημη αίθουσα του ΟΗΕ παρουσία πολλών αντιπροσωπειών. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες πρόσφυγες από τις αρχές του 20ου αιώνα με τις διώξεις Αρμενίων, Ασσυρίων, Ελλήνων και το τεράστιο προσφυγικό κύμα που δημιούργησαν, όπως και για την σημερινή αντίστοιχη κατάσταση της Συρίας.
Χαρακτηριστικά είπε: «Όταν η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορά της, η Ελλάδα άνοιξε την αγκαλιά της» εξηγώντας πως ο μισός σχεδόν πληθυσμός της Ελλάδας είναι προσφυγικής καταγωγής. Λίγες μέρες αργότερα σε παρόμοια εκδήλωση μίλησε η Αντζελίνα Τζολί καθώς το 10ημερο αυτό ήταν αφιερωμένο από τον ΟΗΕ στις γυναίκες.

Κορνήλιος Κορνηλίου Πρέσβης της Κύπρου στον ΟΗΕ, Πριγκίπισσα Αλία Αλ Θάνι Πρέσβειρα του Κατάρ στον ΟΗΕ, Μιμή Ντενίση, Ραβί Μπάτρα Νομικός

Μιμή Ντενίση, Ολυμπία Δουκάκη

Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της σύγχρονης αισθητικής έχει καταστήσει την ομορφιά εφικτή. Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών Skouras Med ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.
Τα Skouras Med είναι ένα ιατρικό κέντρο εφαρμογών υγείας και ομορφιάς. «Τα Skouras Med είναι μία οικογενειακή υπόθεση και ο άνθρωπος που μας εμπιστεύεται γίνεται μέλος της οικογένειάς μας» τονίζει η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος των Skouras Med.

Στο αγαπημένο εστιατόριο των βορείων προαστίων Aventador, δείπνησε ο Γιώργος Ντάβλας με την υπεύθυνη του χώρου Στεφανία Παπαστάθη και τον επιχειρηματία Χάρη Μαλατάκη.

Η Ρία Λαμπρινούδη είναι σχεδιάστρια χειροποίητων γυναικείων υποδημάτων. Βασικές αρχές των σχεδίων της είναι η κομψότητα, η άνεση, η άψογη εφαρμογή και τα άριστης ποιότητας υλικά.
Η νέα καλοκαιρινή της κολεξιόν αποτελείται από γόβες και πέδιλα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των παπουτσιών, γίνεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αναδεικνύεται η θηλυκότητα χωρίς να στερείται η άνεση. Όλα τα σχέδια, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε γυναίκας, αλλάζοντας το ύψος τακουνιού ή τα υλικά και ακόμη, δίνεται η δυνατότητα κατασκευής sur mesure.
Τα σχέδιά της μπορείτε να τα βρείτε στο rialabrinoudi.com.

Τέλος, την Κορίνα Στεργιάδου είδαμε να επιλέγει Wonder’s Shoes μιας που εκτός από άνεση μπορούν και ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας, πιστά και με τόσο γούστο!

error: Content is protected !!