ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η μεγάλη επιστροφή του Tudor Hall!

Great news: Από τις 11 Φεβρουαρίου, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα συναντηθούν ξανά στο ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant του Ξενοδοχείου King George. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ευφάνταστα πιάτα από τον νέο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά, που αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου, συμπληρώνοντας τη δυνατή γαστρονομική ομάδα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη. Ο έμπειρος και ταλαντούχος σεφ Νίκος Λειβαδιάς ξετυλίγει το ταλέντο και το πάθος του για τη σύγχρονη κουζίνα και απογειώνει το νέο μενού του Tudor Hall. Η φιλοσοφία του μενού που έχει σχεδιάσει συνδυάζει ντόπια προϊόντα και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο, εστιάζοντας στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και αναδεικνύοντας την ποιότητα και τη γεύση τους. Τα τελικά πιάτα χαρακτηρίζονται από φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.


Η γευστική περιήγηση στο μενού απαιτεί μια πρώτη στάση στα ορεκτικά όπως η σούπα με τα πετρόψαρα και μπισκότο μυρωδικών, τα άγρια μανιτάρια με κάστανο, δαμάσκηνο και κρέμα από φουντούκι αλλά και το γεμιστό λάχανο με καραβίδες, πιπερόριζα, αυγολέμονο και πούδρα από καπνιστή πανσέτα.

Lamb with buffalo milk couscous, smoked cheese and lemon thyme scented sauce

‘Έπειτα ακολουθούν επιλογές από φρέσκα ψαρικά όπως το φαγκρί με κρέμα καρότου, λάδι σχοινόπρασου και μυρώνια και η γλώσσα με λευκά σπαράγγια, αμύγδαλο και σάλτσα από μοσχοφίλερο.

Sea bass tartare with carrot, caviar, tangerine and soy dressing

Για όσους αγαπούν περισσότερο το κρέας αξίζει να δοκιμάσουν το αρνί Φλώρινας με κουσκούς από βουβαλίσιο γάλα και καπνιστό τυρί, το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με πατάτες κονφί και μανιτάρια και το μοσχάρι βιολογικής ελληνικής εκτροφής.

Steak of the day with celery root, winter truffle, beef sauce and burnt butter

Για τους λάτρεις του κρασιού, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης υπογράφει την εξαιρετική λίστα κρασιών του εστιατορίου και επιμελείται τους οινικούς συνδυασμούς του νέου μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων. Για τον πιο γλυκό επίλογο, ο βραβευμένος Γάλλος Pastry Chef Arnaud Larher προκαλεί γευστική συγκίνηση στον ουρανίσκο με τις φίνες δημιουργίες του.


Οι ιδανικές συνθήκες για ένα γευστικό ταξίδι στην καρδιά της πιο ιστορικής πρωτεύουσας της Ευρώπης με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και απαλή ζωντανή μουσική στο πιάνο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι μουσικές βραδιές στο Tudor Hall εμπλουτίζονται με νότες από βιολί και τσέλο και η εμπειρία γίνεται αξέχαστη.

Cocoa streusel with black cardamom, bitter chocolate cream, roasted almond ice cream and butter caramel with Greek coffee

Το Tudor Hall Restaurant γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργώντας μια ρομαντική γαστρονομική εμπειρία που ενεργοποιεί τις αισθήσεις και σας καλεί να απολαύσετε ένα υπέροχο μενού ειδικά σχεδιασμένο για ερωτευμένους.

Ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς

It’s good to know: Ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του στη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης, αναλαμβάνει τα ηνία του εστιατορίου Tudor Hall. Τα τελευταία χρόνια απολαύσαμε τις δημιουργίες του στο «Lycabettus Restaurant» στο Andronis Luxury Suites στην Οία, όμως έχει επίσης εργαστεί από το 2007 στο Electra Palace, τη «Λιαστή» και το «Andronikos» στη Μύκονο, την «Κρήσσα Γη», το «Oozora» και το «Cinco». Ο Νίκος Λειβαδιάς ξετυλίγει το ταλέντο και το πάθος του για τη σύγχρονη κουζίνα σε ένα εμπνευσμένο μενού για το εστιατόριο Tudor Hall συνδυάζοντας ντόπια προϊόντα και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο. Επιλέγει εξαιρετικές πρώτες ύλες και καταφέρνει να αναδείξει στο μέγιστο την ποιότητα και τη γεύση τους. Τα τελικά πιάτα χαρακτηρίζονται από φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

error: Content is protected !!