Η Marie Raxevsky στο The Pop Up Project OASIS!

30/05/2022 • THE POP UP PROJECT

The designer
Η Μαρί είναι μια δραστήρια νέα επιχειρηματίας που όταν έγινε και η ίδια μητέρα, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα family swimwear lifestyle brand, το MARIE RAXEVSKY, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη μόδα των παιδικών μαγιό.

Philosophy
Η φιλοσοφία του brand είναι ότι “Family can be anywhere and anyone who is dear to your heart”. Το λογότυπο -ένας κόμπος από 4 καρδιές- συμβολίζει την οικογένεια, την αγάπη, τη φιλία και την αφοσίωση.

The brand
Η σειρά MARIE RAXEVSKY BEACH COUTURE είναι μία μοντέρνα και ρομαντική κολεξιόν με υψηλής ποιότητας μαγιό, beachwear και αξεσουάρ σχεδιασμένη για παιδιά και οικογένειες. Προορίζεται για όλες εμάς που είμαστε οπαδοί του στυλ “matchy matchy”. Όλα τα μαγιό είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα με έμφαση στη λεπτομέρεια από εξαιρετικά ιταλικά υφάσματα πιστοποιημένα με UPF 50+, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά είναι πάντα προστατευμένα από τον ήλιο.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί την αυτή την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons