ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μαίρη Κατράντζου στηρίζει την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κυρία Μαίρη Κατράντζου, την οποία υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Μαίρη Κατράντζου με μέλη του ΔΣ των Συλλόγων “ΕΛΠΙΔΑ” και “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

Υποδεχόμενη την κυρία Κατράντζου, η κυρία Βαρδινογιάννη την ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία της να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η επίσκεψή της αυτή: « Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανη που υποδεχόμαστε σήμερα μια σπουδαία Ελληνίδα. Ένα νέο ταλαντούχο και χαρισματικό κορίτσι που ακολούθησε τα όνειρά της, τόλμησε να δημιουργήσει, αναγνωρίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παγκοσμίως και μάλιστα σε έναν χώρο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όπως αυτός της μόδας, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή. Oι δημιουργίες της φανερώνουν έναν πολύχρωμο φωτεινό εσωτερικό κόσμο. Μια βαθιά αγάπη και καμάρι για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, όπως αποτυπώνεται στα μοτίβα που χρησιμοποιεί και στις υπέροχες εικόνες από αρχαία ελληνικά αριστουργήματα, που αποτελούν μία από τις βασικότερες πηγές έμπνευσής της. Το παράδειγμά της γίνεται στήριγμα για να νέα παιδιά της πατρίδας μας και η καλοσύνη της στήριγμα για τα παιδιά του Νοσοκομείου μας».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαίρη Κατράντζου στον Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ

Θέλοντας να ευχαριστήσει την κυρία Κατράντζου για την πρόθεση της να στηρίξει το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η κυρία Βαρδινογιάννη της απένειμε τιμητική πλακέτα του Συλλόγου. Συγκινημένη η κυρία Κατράντζου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την κυρία Βαρδινογιάννη τονίζοντας πόσο μεγάλη τιμή αποτελεί για εκείνη η παρουσία της στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το έργο του Συλλόγου. Δείχνοντας και έμπρακτα την στήριξή της στο έργο του Συλλόγου, η κυρία Κατράντζου έγινε και η ίδια εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!