ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Μάγια Ζούλοβιτς στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”!

Μετρώντας αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα, η Μάγια Ζούλοβιτς σχεδιάζει το νέο της εορταστικό γούρι “Lucky Circles” . Το φετινό γούρι αντιπροσωπεύει το αιώνιο σύμβολο της τελειότητας, τον κύκλο. Σχήμα απόλυτα γεωμετρικό, χωρίς αρχή, μέση και τέλος που δείχνει την εξέλιξη της ζωής μέσω των κύκλων του χρόνου, τη συμπαντική αρμονία και το απεριόριστο. Τρεις ομόκεντροι κύκλοι ενώνονται σε μια κάθετη γραμμή, που συμβολίζει το λατινικό I και σημαίνει το ένα καθώς και το εγώ, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζουν το 9.

Η Μάγια είναι γνωστή για τη minimal αισθητική και την άνετη κομψότητα που χαρακτηρίζουν τα κοσμήματά της. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στις μοναδικές δημιουργίες της! Χαρακτηριστικός κανόνας των συλλογών της είναι η αυθεντικότητα και το προσωπικό της στυλ που δημιουργούν κοσμήματα διαχρονικά, καλαίσθητα και ευκολοφόρετα για all day εμφανίσεις.

H καινούργια συλλογή δίνει έμφαση στα σκουλαρίκια που κάνουν κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει φορώντας τα και αποκαλύπτοντας τη μοναδική της προσωπικότητα. Με έμφαση στις αυστηρές γεωμετρικές γραμμές και στο διακριτικό όγκο τα σκουλαρίκια εντυπωσιάζουν για την πρωτοτυπία τους και την πολυμορφικότητά τους.

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές κοσμημάτων στο e-shop  και ενημερωθείτε για καθετί καινούριο, αφού οι στιγμές διαρκούς σχεδιασμού δε σταματούν ποτέ ή απλά επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα σε Κηφισιά ή Ναύπλιο.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!