ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kendall Jenner φοράει Modern Muse Le Rouge…

Την ξέρετε την Kendall Jenner, δεν μπορεί… Είναι το top top top model right now, με πάνω από 30.000.000 (!) followers στα social media. Είναι η top top top Social Media Princess, και κάθε της post ή Instagram photo δεν έχει κάτω από 900.000 likes… Λοιπόν, η Kendall Jenner, η απόλυτη μούσα της μόδας και των social media, κάνει το ντεμπούτο της με την πρώτη της καμπάνια αρώματος, το Modern Muse Le Rouge της Estee Lauder. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το Δημιουργικό Τμήμα της Estee Lauder, και τον Global Creative Director, Richard Ferretti σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης διαφημιστικής και branding εταιρίας LLOYD&CO. Το τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, έχει σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο Music Video Director, Jonas Akerlund. Δίνει ζωή στην δύναμη της Modern Muse Le Rouge καθώς η Kendall απρόσκοπτα κάνει την παρουσία της αισθητή στον κόσμο γύρω της.

https://www.youtube.com/watch?v=DpuQ7B9tbmw&feature=youtu.be

Η έντυπη διαφήμιση έχει φωτογραφηθεί από τον Mikael Janssen.
Αιχμαλωτίζει την αδιαμφισβήτητη αίγλη, δυναμικότητα αλλά και μαγνητική προσωπικότητα της. Το TVC και η έντυπη καμπάνια γυρίστηκαν και φωτογραφήθηκαν αντίστοιχα στο Los Angeles.

https://www.youtube.com/watch?v=SXFVC4fDxFs&feature=youtu.be

H Estee Lauder αποκαλύπτει μια νέα τολμηρή πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας – Modern Muse Le Rouge, ένα νέο άρωμα, εμπνευσμένο από την πιο glamorous και προκλητική πλευρά της Μοντέρνας Μούσας. Το Le Rouge αντανακλά την γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και είναι sexy. Δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, όλα έχουν να κάνουν με το χρώμα που υπογράφει, το κόκκινο – αντικατοπτρίζει το στυλ της, την συμπεριφορά της και αναμφισβήτητα την ισχυρή επίδραση που έχει.
H Μούσα Le Rouge τολμά να εμπνέει. Απαιτεί να την προσέξουν με την τόλμη της, τη διαχρονική της λάμψη και την αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθησή της. Το στυλ της και η παρουσία της κάνουν πάντα εντύπωση. Είναι τολμηρή, τολμά να είναι sexy, είναι μια προκλητική έμπνευση για τους άλλους.

https://www.youtube.com/watch?v=vRwb9hUI8n8&feature=youtu.be

Το Modern Muse Le Rouge είναι ένα Φρουτώδες, Λουλουδάτο Oriental Άρωμα, που κάνει sexy αντίθεση με πλούσια Τριαντάφυλλα και άγουρα φρούτα, μέσα σε μια κρεμώδη νότα που αιχμαλωτίζει την προσωπικότητα της Μούσας. Η δομή του “dual-impression” επιτρέπει στις γυναίκες να νιώθουν την εμπειρία του αρώματος μέσα από δύο αντίθετες συμφωνίες:
Νότα Τριαντάφυλλου: Αυτή η πλευρά του αρώματος αιχμαλωτίζει την αδιαμφισβήτητη τόλμη της γυναίκας Le Rouge αλλά και του χρώματός του. Ζουμερή φρουτώδης αίσθηση του Bourgeon de Cassis και Βατόμουρων, σε αντίθεση με Ζωηρό Πιπέρι και Σαφρόν, συνδυάζονται με την πλούσια λουλουδάτη αίσθηση του Bulgarian Rose και την φρεσκάδα του Rose Centifolia.
Βελούδινη Κρεμώδης Νότα: Η sexy και προκλητική αίσθηση του στυλ της αλλά και η επιβλητική παρουσία της εκφράζονται μέσα από μια μεθυστική μείξη από Madagascar Vanilla και Ambrette, και τελειοποιούνται με τα γήινα αλλά και αισθησιακά Vetiver και Patcouli – συνδυασμένα με την δροσιά των πλούσια θηλυκών Magnolia Flower και Jasmine.

muse filler ok
‘’Δεν ήταν απλά η πρόκληση να αιχμαλωτίσουμε την μυρωδιά που έχει το κόκκινο, ήταν να αιχμαλωτίσουμε μια κατάσταση, έναν ζωηρό, τολμηρό χαρακτήρα’’, λέει η Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporate Fragrance Development Worldwide, The Estée Lauder Companies. ‘’Η γυναίκα αυτή εμπνέει τους άλλους μέσα από την ακλόνητη αυτοπεποίθηση, το glamour και την κομψότητα της. Ζει τη ζωή της για να κάνει την παρουσία της αισθητή – και κάθε συστατικό του αρώματος αυτού έχει επιλεγεί προσεκτικά για να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.’’

error: Content is protected !!