ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η imisi collection στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

Η imisi collection ξεκίνησε από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν ελληνικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο η μαμή Αριάδνη έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι κάθε βρέφους, που έφερνε στον κόσμο. Όσα από τα παιδιά αυτά κράτησαν το κορδελάκι τους στην ενήλικη ζωή τους, και συναντήθηκαν με άλλα που έκαναν το ίδιο, βρήκαν το άλλο τους μισό, στη φιλία ή την αγάπη.
Έτσι δημιουργήθηκαν πρώτα τα imisi bracelets, το καθένα με μια μοναδική φράση. Το μόνο που μένει είναι να βρούμε ποιος φοράει τη φράση που ταιριάζει με τη δική μας, κι έχουμε το άλλο μας μισό!
Υφασμάτινα, ανθεκτικά και πολύχρωμα, έχουν καταφέρει να γίνουν όχι μόνο μόδα, αλλά και ένα μέσο επικοινωνίας με τον διπλανό μας!

 

Η ιδέα imisi όμως δεν ησυχάζει!
Η Imisi collection εμπλουτίζεται με τα νέα χειροποίητα Witty bracelets που συνδυάζουν το μοναδικό βραχιόλι imisi και επιπλέον στοιχεία όπως φυσικά υλικά και μεταλλικά στοιχεία , δερμάτινα βραχιόλια σε νέα χρώματα, αρωματικά κεριά σε κούπες εμαγιέ, υφασμάτινες χειροποίητες τσάντες, χειροποίητα κοκάλινα γυαλιά (acetate) σε έξι χρώματα με υψηλής ποιότητας φακούς κατηγορίας 3., CE και FDA certified με 100% UVA & UVB προστασία και flexi βραχίονες για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο, επίχρυσα και επάργυρα clue pendants με χρωματιστό κορδόνι και την χαρακτηριστική Imisi ραφή και φυσικά τα γούρια για το 2020 ! ‘Όλα με τη μοναδική φράση imisi που μας οδηγεί στους ανθρώπους που ταιριάζουμε!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!