ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Hibou Trade, με αέρα ανατολής στο The Pop Up Project at The Foyer!

Το πολυσυλλεκτικό brand Hibou Trade θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο The Pop Up Project, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Με στόχο να επεκτείνει την προβολή διεθνών σχεδιαστών και luxury brands πέραν των Ευρωπαϊκών συνόρων, το brand λειτουργεί ως πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ δημιουργών.


Μεταξύ άλλων στο The Pop Up Project @The Foyer θα παρουσιαστούν δημιουργίες από την avant garde Νεοϋορκέζα Diana Broussard, τον Ισπανό Andres Gallardo με wearable porcelain design objects, τα Γαλλικά brands Celeste Mogador και Denaive και πολλοί ακόμα trend setters δημιουργοί. Οι συλλογές επιλέχθηκαν για την απαράμιλλη δημιουργικότητά τους, τις εικαστικές αναφορές αλλά και την εξαιρετική απήχηση που έχουν.

Oλοκληρωμένη τη συλλογή και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις μπορείτε να ανακαλύψετε στο The Pop Up Project at the Foyer,  την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, στο CityLink, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα.

SPREAD THE NEWS & BRING FRIENDS!

error: Content is protected !!