ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I got it from my mama!!!

Στην ηλικία των έντεκα ολόδροσων ετών της, έρχονται και οι πρώτες ερωτήσεις σχετικά με την φροντίδα και καθαριότητα της επιδερμίδας, το ενδιαφέρον για τα πρώτα αρώματα και body lotions, για προϊόντα που θα τιθασεύσουν τις μπούκλες της και για άλλα που θα καθαρίσουν καλά το πρόσωπο της, που θα την βοηθήσουν να μην δει “ούτε ένα μαύρο στίγμα”! Στην δική μου 40+ ηλικία, το μόνο που με νοιάζει -ή το πιο σημαντικό από όλα- είναι η προσεκτική και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μου. Η απόλυτη ενυδάτωση, που μπορεί να διαρκέσει έστω κι αν πλύνω μετά το πρόσωπο μου…Έστω κι αν περάσουν 72 ώρες!!!

Τώρα δώστε στην επιδερμίδα σας τη δύναμη να ενυδατωθεί από μόνη της, με τη νέα Clinique Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Ξεκλειδώστε την απόλυτη ενυδάτωση, με τη νέα Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, μία πλούσια gel-κρέμα (λατρεύω την δροσιά των gel) με γρήγορη απορρόφηση που προσφέρει μια πρωτόγνωρη συνεχή ενυδάτωση για 72-ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας!
Βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης, την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος από την αφυδάτωση. Φόρεσα την Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator χθες το βράδυ μετά από την ολοήμερη παραμονή μου στον ήλιο, και ακόμα και σήμερα νοιώθω την βαθιά ενυδάτωση που μου προσφέρει απλόχερα…

Οι Κορυφαίοι Δερματολόγοι της Clinique ενέκριναν την λύση που απομακρύνει τα μαύρα στίγματα χωρίς πίεση, πόνο και σημάδια, και δημιούργησαν το νέο Blackhead Solutions 7 Day Deep-Pore Cleanse & Scrub

Μία πολλαπλών χρήσεων περιποίηση που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι απαλή, κατάλληλη και για καθημερινή χρήση. Αυτό το μοναδικό 3-σε-1 καθαριστικό-scrub-μάσκα αφαιρεί αποτελεσματικά τους συσσωρευμένους ρύπους, τη λιπαρότητα και το σμήγμα αφήνοντας στην επιδερμίδα την αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και ματ όψη.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, το νέο Blackhead Solutions 7 Day Deep-Pore Cleanse & Scrub έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει απαλά τα μαύρα στίγματα χρησιμοποιώντας φυσική και χημική απολέπιση. Με τακτική χρήση λέμε αντίο στα μαύρα στίγματα με μείωση έως και 94% μέσα σε 6 εβδομάδες.

Απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα μια για πάντα με το νέο Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor, το μοναδικό, αποτελεσματικό προϊόν που στοχεύει στους φραγμένους πόρους, αφαιρώντας τους ρύπους, τη λιπαρότητα και υπολείμματα που προκαλούν τα μαύρα στίγματα.
Αυτή η απαλή DIY εμπειρία μας επιτρέπει να απομακρύνουμε τα μαύρα στίγματα αποτελεσματικά, χωρίς πόνο και σημάδια. Το νέο Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor δημιουργεί μια αίσθηση θερμότητας όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, η οποία προκαλεί διεύρυνση των πόρων, ενώ το ειδικό σύστημα εφαρμογής που διαθέτει η συσκευασία, δρα σαν ένα απαλό σύστημα απομάκρυνσης των μαύρων στιγμάτων που μπορεί να μειώσει τα μαύρα στίγματα έως και 69% σε μία μόνο εβδομάδα και 93% σε 6 εβδομάδες.

Ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η θερμική τεχνολογία ανοίγει τους πόρους, απαλύνει τους βαθιά ενσωματωμένους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αυτό το καθαριστικό μείγμα χημικών και φυσικών απολεπιστικών, απελευθερώνει την επιδερμίδα από τη συμφόρηση και τα νεκρά κύτταρα που ως γνωστόν προκαλούν τα μαύρα στίγματα και μπορούν να διευρύνουν τους πόρους.

Best of: Το νέο Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor όχι μόνο μειώνει άμεσα τα μαύρα στίγματα αλλά επιπλέον προφυλάσσει από τη δημιουργία μελλοντικών μαύρων στιγμάτων.

Καλή εβδομάδα! xxx

@deconscious

error: Content is protected !!