ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

I got it from my mama!

Happy Mother’s Day!

Μία υπενθύμιση για αυτό το μπουκέτο λουλούδια. Για το μπουκέτο που δεν θα επιλέξεις για την Μητέρα σου επειδή το επιβάλει η «Ημέρα», επειδή έτσι θέλει η «ξενόφερτη» αυτή «Γιορτή της Μητέρας». Είναι το μπουκέτο που Εκείνη περιμένει από εσένα. Για αυτό το γλυκό χαμόγελο που θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπο της, όταν το πάρει αγκαλιά. Για το δάκρυ που θα προσπαθήσει -ανεπιτυχώς- να κρύψει μόλις διαβάσει την μικρή σου κάρτα. Για το καμάρι που θα την πλημμυρίσει όταν την ακούσεις να λέει στις φίλες της για αυτό το μπουκέτο. Για τη συγκίνηση όταν την δεις την Δευτέρα το πρωί να αλλάζει το νερό στο βάζο, ώστε να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί, αυτά τα λουλούδια.

Για τα όσα θα σκεφτείς να της γράψεις στο μπιλιετάκι και για όσα θα καταφέρεις τελικά να μεταφέρεις στο χαρτί. Για να δεις την λάμψη, για να δεις τη γιορτή, που θα γεμίσει την καρδιά της.

Για όλες αυτές τις στιγμές που καρδιοχτύπησε για εσένα χωρίς να το γνωρίζεις. Για όλα τα μικρά και μεγαλύτερα ψέματα που είπε για να σε καλύψει όταν εσύ δεν ήσουν καν εκεί. Για αυτή την αγκαλιά. Για αυτό το γέλιο. Για τον στεναγμό.

Για όλες τις αγωνίες σου που έγιναν δικές της. Για όλα τα «Στείλε μήνυμα όταν φτάσεις…»

Για όλα όσα είπατε όταν δεν σας άκουγε κανείς. Για όλα τα «πρώτα» που κάνατε παρέα. Για τα «Όταν με αγκαλιάζεις περνάνε όλα…». Για ένα μικρό «ευχαριστώ».

Για όλα αυτά που σε έμαθε. Για την υπομονή της όταν αυτή εξαντλούταν. Για όλα τα «ναι» της όταν στην πραγματικότητα ήθελε να αρνηθεί. Για τον χρόνο που πάντα έβρισκε και για τα κουράγια όταν ήταν κουρασμένη. Για το ότι δεν την είδες ποτέ κουρασμένη. Μα πάνω από όλα, επειδή ακόμη κι αν ξεχαστείς και δεν της το πάρεις αυτό το μπουκέτο, Εκείνη θα σε λατρεύει για μία ζωή.

Όλα τα μπουκέτα αυτού του post είναι δημιουργίες της αγαπημένης μου Antoinetta Koutsouradi και μπορείς να της τηλεφωνήσεις τώρα κιόλας στο 6936774287 για να παραγγείλεις τα λουλούδια για την δική σου Μητέρα.

error: Content is protected !!