Η Funky Ideas by Kelly Androni στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

19/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Η Funky Ideas by Kelly Androni, θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο εορταστικό Shopping Event που έχει γίνει πλέον θεσμός, το οποίο φέτος φέρει την ευφάνταστη ονομασία “Jungle Bells”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στις 6 & 7/12 υπό την οργάνωση της THE POP UP PROJECT.


Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα , την ωραιότερη γιορτή του χρόνου, η Funky Ideas by Kelly Androni σας περιμένει για την επιλογή των δώρων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιλογές όπως γυναικεία & αντρικά κοσμήματα για το χέρι και το λαιμό, γυναικεία τσάντα καθώς και γούρια για το Νέο Έτος!!


Η Funky Ideas by Kelly Androni, δραστηριοποιείται στην δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ από πολύτιμα, ημιπολύτιμα και μη υλικά. Είναι μοντέρνα, διακριτικά, καθημερινά αλλά και πιο πολυτελή, με μια ροκ διάθεση με σκοπό να ενισχύουν την εμφάνιση μας, να ομορφαίνουν την καθημερινότητα και να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons