Η φωταγώγηση του υπέροχου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της “Μ.Βρετανίας”!

02/12/2019 • LIFESTYLE

To μεσημέρι του Σαββάτου το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’. Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ , οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο της οργάνωσης.

Μαρίνα Καρέλλα, Χριστίνα Παπαθανασίου, Τιμ Ανανιάδης

Τιμ Ανάνιάδης, Δημήτρης Μπραζάς, Χριστίνα Παπαθανασίου, Μαρία Κουτζαμπάση

Άννα Αγγελικούση, Νίκος και Kathleen Μακροπούλου

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Ντόρα Καλλιτσάντση

Συγχρόνως τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, συνεχίζουν και φέτος τις φιλανθρωπικές ενέργειες.

Γρηγόρης Λιασίδης, Paul Bryde, Τιμ Ανανιάδης

Τιμ Ανανιάδης, Νίκος Μακρόπουλος

Αλεξάνδρα και Σοφία Μαμιδάκη

Απόστολος και Μαρία Δοξιάδη

Η Μάγδα Μπαλτογιάννη με τη νύφη της Aline Μπαλτογιάννη

Άννα Ανδρεάδη, Ντόλλα Νομικού

Αρετή Ντάρμα, Πάνος Τσιρώνης

Κίμων Φραγκάκης, Δημήτρης Μπραζάς

Από 1/12/2019 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, με μοναδικό σκοπό την προστασία των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή / και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Μαρία Κουτζαμπάση

Μάρη Αγαλιώτου, Αφροδίτη Στάθη

Χριστίνα Παπαθανασίου, Μαρία Καλλιτσάντση

Άννα Αγγελικούση, Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons