ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Evripides Art Gallery στην Art Athina 2020

H Evripides Art Gallery συμμετέχει και φέτος στον μεγαλύτερο εικαστικό θεσμό της χώρας , την Art Athina.
Η Αθηναϊκή φουάρ έκανε την διαδικτυακή της πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου, μέσω της πλατφόρμας Art Athina Virtual και υπόσχεται μία διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες της.
Το φιλότεχνο κοινό που θα επισκεφτεί τα Viewing Rooms της Art Athina, θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί από τον υπολογιστή , ή το έξυπνο κινητό του, στα έργα δεκαπέντε καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, που παρουσιάζει η Evripides Art Gallery.

ΣΑΒΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Παράλληλα στα πλαίσια της Art Athina Week, τα έργα εκτίθενται στην αίθουσα του τρίτου ορόφου της γκαλερί από τις 13 έως τις 20 Οκτωβρίου. Έτσι οι επισκέπτες της Evripides Art Gallery θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά.

ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζει η Evripides Art Gallery στα πλαίσια της Art Athina είναι οι εξής: Δάφνη Αγγελίδου, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Χρύσα Βέργη, Εριέττα Βορδώνη, Σάββας Γεωργιάδης, Βασίλης Γκούμας, Ειρήνη Ευριπίδου, Ντένη Θεοχαράκη, Στέλλα Καπεζάνου, Σπύρος Κωτσαλάς, Μιχάλης Μαδένης, Θοδωρής Μπαργιώτας, Χρήστος Παλλαντζάς, Κωνσταντίνος Πρωτόπαπας, Βαγγέλης Ρήνας.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους χώρους της Evripides Art Gallery, βρίσκονται σε εξέλιξη, η δεύτερη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο «Baby one more Time», και η πρώτη ατομική έκθεση του Κύπριου ζωγράφου Κωνσταντίνου Νίκου με τίτλο «Yearning for truth», οι οποίες έχουν κερδίσει εξαιρετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς και θα διαρκέσουν έως τις 31 Οκτωβρίου.

STELLA KAPEZANOU For the Good of the Tides

Art Athina Week: 13-20 Οκτωβρίου
Art Athina Virtual : 15-31 Οκτωβρίου

Evripides Art Gallery
Ηρακλείτου 10 & Σκουφά Κολωνάκι, Αθήνα, 106 73

error: Content is protected !!