ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η επιστροφή του jet set στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας επισκέφτηκαν και αυτό το καλοκαίρι ο Valentino μαζί με τον στενό συνεργάτη του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Giancarlo Giammetti, τους οποίους υποδέχτηκαν στο Island ο Χρύσανθος Πανάς και η σύζυγός του Έλενα Σύρακα, στενοί φίλοι του θρυλικού δημιουργού.

Έλενα Σύρακα, Valentino, Χρύσανθος Πανάς

Την παρέα συμπλήρωναν ο Ambassador του οίκου Valentino, Carlos Souza με την πρώην σύζυγό του Charlene Shorto και τον γιο τους Sean Souza, καθώς και οι γνωστές Jet Setters Marina Palma και Giulia Caltagirone. Τα υπέροχα σκάφη T.M Blue One και Private GG έδεσαν στον κόλπο της Βουλιαγμένης, ενώ οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν με την κουζίνα και το επίπεδο των υπηρεσιών του Island και υπογράμμισαν την εμφανή άνοδο της Αθήνας. O Χρύσανθος Πανάς που τα τελευταία χρόνια εργάζεται άοκνα για την επικοινωνία και την ανάδειξη Αθηναϊκής Ριβιέρας ως διεθνή προορισμό, ξενάγησε τους επισκέπτες σε αρκετά από τα αξιοθέατα της ακτογραμμής. Πράγματι τα καταγάλανα νερά της Αθήνας σε συνδυασμό με τα καινούργια μεγάλα έργα όπως το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της ποιότητας να ανακαλύψουν ένα νέο προορισμό. Αρχαίοι ναοί και μνημεία, δράσεις πολιτισμού, γραφικά ταβερνάκια, αμέτρητες παραλίες και πολυτελή σημεία για διαμονή και διασκέδαση συνθέτουν το καλοκαιρινό πρόσωπο της Αθήνας.

Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Giancarlo Giammetti

Sean Souza

Charlene Shorto, Carlos Souza

Carlos Souza with Marina Palma

Carlos Souza, Giulia Caltagirone

Το συγκρότημα του Island πρωτοστατώντας στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία έχει υποδεχτεί φέτος μεταξύ άλλων την πριγκίπισσα Charlene του Μονακό ως πνευματική μητέρα σε βάφτιση που έγινε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του. Στο club του Island έλαβε χώρα το φαντασμαγορικό πάρτι του Philipp Plein ενώ τα μεγάλα ονόματα των djs όπως οι tale of us εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα στις πλημμυρισμένες από κόσμο βραδιές του. H Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι αναμφισβήτητα ο νέος προορισμός.

error: Content is protected !!