ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η επίσημη πρώτη της Τzavedesigns στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!

Η Μαρία Τζαβελοπούλου, με πολυετείς σπουδές Σχεδίου Μόδας στο Παρίσι κι έχοντας διανύσει 25 ολόκληρα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στα λαμπερά πλατό της Ελληνικής τηλεόρασης, δημιουργεί αναπάντεχα κοσμήματα & αξεσουάρ που γίνονται fashion statements. Το νέο brand που φέρει την υπογραφή της, κάνει τη γυναίκα να ξεχωρίζει ακόμα και πίσω από τις κάμερες.


Η Ιστορία της Μόδας, η ελληνική κληρονομιά & η τέχνη του συνδυασμού των υλικών είναι η βάση της έμπνευσης των tzavedesigns.

Είναι μία mix & match φιλοσοφία με κύριο υλικό υφαντές τρέσες υψηλής ποιότητας, κεντημένες στο χέρι και συνδυασμένες με μοναδικά υλικά. Τα κομμάτια είναι limited edition, πολυτελή, λαμπερά και ταυτόχρονα κλασικά.


Αν πιστεύεις στη δύναμη των αξεσουάρ να μεταμορφώνουν ένα look σε statement, αν θέλεις να τραβήξεις τα φώτα και τις κάμερες πάνω σου, τότε αξίζει να δεις τη συλλογή  tzavedesigns που κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό στο THE POP UP PROJECT.


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!