Η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής ρολογιών της OMEGA στην Αθήνα!

24/11/2018 • LIFESTYLE

Η OMEGA παρουσίασε τη νέα συλλογή Seamaster Diver 300M, σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο Private Area του Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης, όπου εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό κόσμο, είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ανανεωμένα μοντέλα της εμβληματικής συλλογής, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια κυκλοφορίας και επανασυστήνεται στο κοινό.

Οι καλεσμένοι «βούτηξαν» στον κόσμο του Seamaster Diver 300M, μαθαίνοντας περισσότερα για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και μηχανισμό του αγαπημένου ρολογιού του James Bond, απολαμβάνοντας παράλληλα jazz μελωδίες και μοναδικές γεύσεις με άρωμα θάλασσας.

Οι Ολυμπιονίκες Ιστιοπλόοι κ. Παναγιώτης Μάντης και κ. Παύλος Καγιαλής, κα. Έλενα Φακίνου, Brand Manager της OMEGA στην Ελλάδα

Γιάννης Μεκιάμης, Ναταλία Γεωργαλά, Απόστολος Αρσένιος Παναγιωτίδης

Έλενα Φακίνου, Στέλιος Παρλιάρος

Γιώργος Κυριακίδης, Αλέξανδρος Λεμονής

It’s good to know: Από το 1993, το Seamaster Professional Diver 300M έχει αγαπηθεί για τον σχεδιασμό του και την τεχνολογία που διαθέτει, αναφορικά με τους ωκεανούς. Το πρωτότυπο μοντέλο σηματοδότησε την θριαμβευτική επιστροφή της OMEGA στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μακροχρόνια συνεργασία της Μάρκας με τον James Bond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons