Η έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της “Μ.Βρεταννίας”!

03/12/2018 • LIFESTYLE

To μεσημέρι του Σαββάτου, το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο lobby του Ξενοδοχείου, σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’.

FOLLOW ME…

Εκεί βρέθηκαν και εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ”

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο. Πρωταγωνιστής της βραδιάς όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ξενοδοχείου! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινά και φέτος μία νέα φιλανθρωπική ενέργεια. Από 1/12/2018 και για τους επόμενους 4 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για την στήριξη του έργου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, που απευθύνεται σε παιδιά, νέους και εφήβους με βαριά και σύνθετη αναπηρία.

ΚΑΘΛΗΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ, ΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΛΥ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ

H ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ, Ο ΜΕΤΡ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΩΝΗ ΑΛΑΜΠΑΣΗ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΑΪΚΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

ΤΖΙΝΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΣΙΔΗΣ, ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΚΕΛΛΥ ΜΠΟΥΡΝΗ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons