Η Elli Lyraraki στο The Pop Up Project OASIS!

30/05/2022 • Uncategorized

Το OASIS υποδέχεται και αυτή την φορά την σχεδιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από τα The Pop Up Projects. Υποδεχόμαστε την εικαστικό, ζωγράφο, σχεδιάστρια υποδημάτων και αξεσουάρ, Έλλη Λυραράκη.


Η Έλλη  είναι μια ειδική περίπτωση, ένα πολύπλευρο ταλέντο. Έγινε γνωστή μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες και κατάφερε αμέσως να κερδίσει το εκλεπτυσμένο κοινό του The Pop Up Project.

 

 

 Η παρουσία της γίνεται πάντοτε αισθητή  ανεβάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα, εκπλήσσοντας  το πιστό κοινό της, αυτό το καλοκαίρι με τα μοναδικά mules, σανδάλια και αξεσουάρ που σχεδιάζει.

Στην Κρήτη όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες  επιχειρηματίες και μάλιστα η περίπτωση της διδάσκετε ως τη γυναίκα role model που από ένα ταπεινό εργαστήριο κατασκευής υποδημάτων κατάφερε να φτάσει στην εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής  στο Παρίσι. Ας μην ξεχνάμε ότι η  δουλειά της και η πορεία της έχουν γίνει δύο φορές ντοκιμαντέρ για τη Γαλλική Τηλεόραση.


Αυτό το καλοκαίρι η Έλλη μεγαλώνει τη γκάμα των φημισμένων  mules της. Μπορείτε πλέον να διαλέξετε ανάμεσα  από 25 χρώματα και 30 prints, ενώ μας παρουσιάζει επίσης την καινούργια συλλογή  των  χειροποίητων  σανδαλιών της με λεπτομέρειες από πολυτελή δέρματα της Ιταλίας.


Τα χειροποίητα κολιέ από κρύσταλλα που τόσο αγαπάτε σε νέους χρωματικούς συνδυασμούς και με δερμάτινες λεπτομέρειες. Και τέλος τα ιδιαίτερα δερμάτινα αξεσουάρ της.
Αίσθηση πάντοτε κάνουν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της που είναι ιδιαίτερα ελαφριά. Φέτος παρουσιάζει και μια μεγάλη γκάμα από μικρά δερμάτινα σκουλαρίκια για διακριτικές εμφανίσεις, δερμάτινα βραχιόλια, κολιέ και μανσέτες.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί την αυτή την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons