ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Έλλη Λυραράκη είναι υποψήφια στην κατηγορία Art & Culture  των GIWA Awards!

Την γνωρίζετε καταρχήν από τις σελίδες του Fay’s Control και από τις διοργανώσεις του The Pop Up Project που την έκαναν ευρέως γνωστή και κατόπιν από όλους όσους ανακάλυψαν μέσα από αυτές το ταλέντο, το πείσμα και την αποφασιστικότητα της. Ελάχιστα χρόνια αργότερα,  βρίσκεται κιόλας υποψήφια στην κατηγορία Arts and Culture (Τέχνες και Πολιτισμός) στα Greek International Women Awards.
Η Έλλη Λυραράκη είναι η πρώτη Ελληνίδα Σχεδιάστρια υποδημάτων που παρουσίασε Collection στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, με μία συλλογή εμπνευσμένη από τον Μινωικό Πολιτισμό, αποσπώντας τα κολακευτικότερα σχόλια και άρθρα από το σύνολο ευρωπαϊκών περιοδικών και site της μόδας.
Η ίδια, ως αποκορύφωμα της επιτυχημένης παρουσίασης της, θεωρεί την παρουσίαση της δουλειάς της στο ντοκιμαντέρ του Γαλλογερμανικού Καναλιού Τέχνης και Πολιτισμού ARTE, ως “Η γυναίκα καλλιτέχνης και δημιουργός που εμπνέεται από τον Πρώτο-Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, τον Μινωικό”.

Η Έλλη Λυραράκη σχεδίασε το Ολυμπιακό σανδάλι και το Ολυμπιακό κόσμημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ενώ ανήκει στην διοργάνωση START UP Ελληνίδων Αυτοδημιούργητων Επιχειρηματιών. Συμμετέχει στο Διεθνές Εικαστικό Πρόγραμμα Art Ambassadors, ως μέσο ανάπτυξης και προώθησης της Ελλάδος στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διπλωματίας. Είναι ιδρύτρια του συλλόγου Minoan Steps, ο οποίος έχει σκοπό τη διατήρηση των παλαιών τεχνών και παραδόσεων που εμπνέονται από τον Πολιτισμό της Κρήτης. Είναι ζωγράφος  και πολλά από τα έργα της έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Σε αυτό το link μπορείτε να ψηφίσετε.  Για να είναι έγκυρη η ψήφος σας , χρειάζεται να εισάγετε το ονοματεπώνυμο και το email σας και να ψηφίσετε μία υποψήφια σε κάθε κατηγορία (12 κατηγορίες) μέχρι την 1η Μαρτίου 2021.

error: Content is protected !!