ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελένη Πετρουλάκη στηρίζει το Safe Water Sports & το Ηλεκτρονικό του Κατάστημα με μία μοναδική φωτογράφηση!

Με την υποστήριξη της Ελένης Πετρουλάκη εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Safe Water Sports το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Οι φίλοι και υποστηρικτές του Safe Water Sports, μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και να στηρίξουν την ενημερωτική δράση, απευθείας από την παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή μέσω του website.

ep11
Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών για την κολύμβηση και τα υδάτινα σπορ, ARENA, καθώς και άλλοι προμηθευτές, έχουν προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν είδη ένδυσης, σχολικά είδη, αξεσουάρ, τσάντες, καπέλα και άλλα. Ειδικά για το καλοκαίρι, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Safe Water Sports θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για μικρούς και μεγάλους.
Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η φωτογράφηση της οποίας έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο Island της Βάρκιζας.

ep1

ep2

ep3

ep4

ep6

ep7

ep8

ep9

ep10

ep12

Το Safe Water Sports είναι μια κοινωνική μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει σαν βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με αφορμή ένα τραγικό γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 10χρονου παιδιού, του Μιχαήλ Πασχαλάκη, κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού στην θάλασσα το καλοκαίρι του 2014.

error: Content is protected !!