Η έκθεση Ferrari της Ιωάννας Ευθυμίου στο Μονακό με επίτιμο καλεσμένο τον Πρίγκιπα Αλβέρτο!

10/06/2021 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση της ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου στο εστιατόριο Quai des Artistes στο Μονακό, και θέμα τη Ferrari, με την ευκαιρία του πρόσφατου Grand Prix στο Μόντε Κάρλο.
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό επισκέφθηκε την έκθεση και εντυπωσιάστηκε από τα νέα έργα της ζωγράφου που γνωρίζει και παρακολουθεί εδώ και χρόνια τώρα.
Η ζωγράφος αφού ξενάγησε στο χώρο της έκθεσης τον Πρίγκιπα Αλβέρτο δέχθηκε με μεγάλη τιμή ένα προσωπικό δώρο από εκείνον με την ευκαιρία των γενεθλίων της.

Στην προσωπική αυτή επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης ο υιός της ζωγράφου Γιάννης Σμιλάκος και η συνεργάτιδα της Τζάνετ Ξανθόπουλος.

Η έκθεση αυτή, λειτουργεί ως συνέχεια της έκθεσης με θέμα τη Ferrari, που είχε πραγματοποιηθεί πριν από δύο χρόνια στο ιδιωτικό Μουσείο της προσωπικής συλλογής αυτοκινήτων του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Μονακό, και που είχε φιλοτεχνήσει και πάλι η γνωστή ζωγράφος με έργα εμπνευσμένα από τη διάσημη φίρμα αυτοκινήτων.

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος με τη ζωγράφο Ιωάννα Ευθυμίου στην έκθεση Ferrari της καλλιτέχνιδας στο Μονακό.

Επίσης, πρόσφατα η Ιωάννα Ευθυμίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία και επίτιμους προσκεκλημένους, τη μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στη μεγάλη ντίβα της Όπερας Μαρία Κάλλας, το Maria Callas Monaco Gala & Awards, όπου διατελεί η ίδια Πρόεδρος και ιδρύτρια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Salle Empire στο Hôtel de Paris του Μόντε Κάρλο, υπό την Αιγίδα και παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons