ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η EKATERINI V. Swimwear στο The Pop Up Project στο Μουσείο Γουλανδρή!

Η EKATERINI V. swimwear υποδέχεται το καλοκαίρι του 2019 με μία νέα συλλογή, πιστή στις γεωμετρικές γραμμές, τις έντονες αντιθέσεις και τη δωρικότητα.
Άριστα υλικά, υφάσματα από την Ισπανία και την Ιταλία ενώνονται με την πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό και παραδίδονται στα χέρια έμπειρων Ελλήνων/-ίδων τεχνητών. Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τις δημιουργίες μας, εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικά άριστο αποτέλεσμα.


Με έμπνευση τα ελληνικά χρώματα, τις γήινες αποχρώσεις, τις φυσικές αντιθέσεις, τα ελληνικά τοπία αλλά και τα ανθρώπινα δημιουργήματα αρχιτεκτονικής και τέχνης η S/S Collection ’19 φιλοδοξεί να κατακτήσει μία υψηλή θέση στις γυναικείες προτιμήσεις, όπως άλλωστε έκαναν και οι δύο πρώτες συλλογές μας.

Την ορμή αυτής της απήχησης αξιοποιούμε και στοχεύουμε στη διαχρονικότητα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη της σύγχρονης γυναίκας.


Η S/S Collection ’19 της Η EKATERINI V. Swimwear είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.ekateriniv.com, καθώς και σε διάφορα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Oλοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!