ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η EKATERINI V. swimwear στο The Pop Up Project “In the Garden”!

Μία συλλογή που θέλω το κάθε κομμάτι της. Και που η όση εμπειρία μου, μου λέει πως από την πρώτη ημέρα του The Pop Up Project “In the Garden”, την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, θα γίνει sold out…
EKATERINI V. Congrats!!!

Η EKATERINI V. swimwear υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μία νέα – την 4η κατά σειρά – συλλογή, πιστή στις γεωμετρικές γραμμές, τις έντονες αντιθέσεις, τους πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και τη δωρικότητα.


Με πίστη στην αυθεντικότητα και τη δημιουργία η EKATERINI V. διατηρεί τον απόλυτα ελληνικό της χαρακτήρα τόσο στους ανθρώπους της όσο και στα σχέδια της. Άριστα υλικά, υφάσματα υψηλής ποιότητας ενώνονται με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό και παραδίδονται στα χέρια έμπειρων Ελλήνων τεχνητών.

Κατασκευάζοντας οι ίδιοι τις δημιουργίες μας, εξασφαλίζεται ένα ποιοτικά άριστο αποτέλεσμα, δίνοντας στο made in Greece την πραγματική του διάσταση.

Με έμπνευση τα ελληνικά χρώματα, τις γήινες αποχρώσεις, τις φυσικές αντιθέσεις, τα ελληνικά τοπία αλλά και τα ανθρώπινα δημιουργήματα αρχιτεκτονικής και τέχνης η S/S Collection ’20 φιλοδοξεί να παραμείνει ψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις. Την ορμή αυτής της απήχησης, η EKATERINI V.  αξιοποιεί και στοχεύει στη διαχρονικότητα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη της σύγχρονης γυναίκας.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο πιο φρέσκο και ηλιόλουστο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project “In the Garden”, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Η δημιουργός της EKATERINI V. swimwear, Κατερίνα Βασιλείου, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουμε όλους να σας ξεναγήσουμε από κοντά στη συλλογή που θα συνοδέψει τις ομορφότερες στιγμές του φετινού μας καλοκαιριού.

error: Content is protected !!