ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η διάσημη Ορχήστρα Jazz at Lincoln Center ταξιδεύει από την Νέα Υόρκη για το Lifeline Hellas!

O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία JAZZ, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες JAZZ ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική: JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC), η οποία ταξιδεύει κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, φέρνοντας μαζί της έξι από τους all-star μουσικούς της και τρεις μεγάλες κυρίες της JAZZ – με κορυφαία την σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel – για μία (1) και μόνο μεγάλη συναυλία με τίτλο:

JAZZ AT LINCOLN CENTER PRESENTS: SONGS WE LOVE την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο!

Τρεις “μεγάλες” γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική, η σπουδαία και υποψήφια για το βραβείο GRAMMY Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν έξι  από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας JAZZ AT LINCOLN CENTER: Gabe Medd, τρομπέτα, Mariel Bildsten, τρομπόνι, Lucas Pino, πνευστά, Mathis Picard, πιάνο, Barry Stephenson, μπάσο, TJ Reddick, ντράμς και μας προσκαλούν στο: SONGS WE LOVE – ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μουσική JAZZ και την ιστορία της, καλύπτοντας μια πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920, μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες της δεκαετίας του 1950 & 1960.

Στις 13 Σεπτεμβρίου το ελληνικό και διεθνές κοινό του Ηρωδείου, θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει διάσημα και πολυαγαπημένα τραγούδια, ορισμένων εκ των σημαντικότερων συνθετών – ερμηνευτών της μουσικής Τζαζ, όπως οι: Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra και Judy Garland.

Κάθε χρόνο, η διάσημη ορχήστρα Jazz, JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο “σπίτι” της στη Νέα Υόρκη, το περίφημο Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline το 1993, στο Λονδίνο και εν συνεχεία το 2002 στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

It’s good to know: Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» προσθέτοντας έξι θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά επτά θερμοκοιτίδων και οκτώ μόνιτορ, έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει θέση – γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλεια τους. Επίσης, μόλις παραδόθηκαν δύο ακόμα θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».

H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο.

Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr. Εισιτήρια από 30 ευρώ.

Μία μαγική βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

error: Content is protected !!