ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Δάφνη Βαλέντε στο “The Pop Up Project Spring Edition”!

Το όνομα της είναι απόλυτα ταυτισμένο με την Ελληνική μόδα και την Ελληνική δημιουργία. Με πηγή έμπνευσης τα αρχαιοπρεπή πλισέ του Mariano Fortuny, η Δάφνη Βαλέντε δημιούργησε τα  διαχρονικά, γλυπτά πλισέ φορέματα της και καλλιεργώντας το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ, ακολούθησε μια μακρόχρονη καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 1999 προσέθεσε στην συλλογή της χειροποίητα κοσμήματα ξαναβρίσκοντας τη δημιουργική έκφραση που αγαπούσε από μικρή.
Έχει σχεδιάσει με μεγάλη επιτυχία θεατρικά κοστούμια ενώ από τη θέση της προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας, εργάστηκε από το 2004 και για 4 συνεχόμενα χρόνια στην εδραίωση και οργάνωση της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας.


Ζώντας στην Ελλάδα, τα τελευταία δέκα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης, εστίασε σε μία διαφορετική κατεύθυνση, σχεδιάζοντας μια συλλογή Resort wear που απευθύνεται στα exclusive τουριστικά καταστήματα.
Το πάθος της για λεπτομέρεια φαίνεται στον τρόπο που προσέγγισε την νέα σχεδιαστική κατεύθυνση, πλάθοντας με τρυφερότητα τα πλισέ υφάσματα επάνω στο σώμα, δημιουργώντας γλυπτά, διαχρονικά, θηλυκά ρούχα, ιδανικά για ταξίδια.
Η συλλογή εμπλουτίζεται με κοσμήματα, εσάρπες με ιδιαίτερο πακέτο, πλισέ τσάντες και πέδιλα, ενώ απευθύνεται σε εκλεπτυσμένες γυναίκες που κλέβουν την παράσταση με χάρη και κομψή απλότητα.
Η κατασκευή των συλλογών γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με μεθόδους που προσεγγίζουν την υψηλή ραπτική και πωλούνται σε resorts στην Ελλάδα, Κύπρο και Λίβανο ενώ τα αξεσουάρ της βρίσκονται στα Μουσεία Μπενάκη, Λαλαούνη και στο Ίδρυμα Νιάρχου.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!