ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Cindy Crawford παρουσίασε τη συλλογή Seamaster Aqua Terra στην Κολομβία

Ο Οίκος OMEGA παρουσίασε την ολοκαίνουργια γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra 150M, σε μια ειδική εκδήλωση στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Για τον εορτασμό της περίστασης, η οποία διεξήχθη στο θέατρο Faenza, παρευρέθηκε στην εκδήλωση μαζί με τους επισκέπτες και η πρέσβειρα του Οίκου Cindy Crawford.

Το καταλληλότερο άτομο για την παρουσίαση της νέας συλλογής ήταν η ίδια η Cindy Crawford, η οποία είναι μέλος της οικογένειας OMEGA από το 1995. Ως διάσημο πρότυπο της μόδας, η Cindy είναι μεγάλη θαυμάστρια των νέων μοντέλων Aqua Terra και μίλησε με ενθουσιασμό για την παραμονή της στην Κολομβιανή πρωτεύουσα.

1okCindy_Boutique_Bogota_1

«Η Μπογκοτά υπήρξε θαυμάσια. Είχαμε χρόνο να απολαύσουμε τη πόλη. Επισκέφτηκα τα αλατωρυχεία, τη Monserrate και το ιστορικό κέντρο. Το κλίμα είναι απίστευτο και το φαγητό καταπληκτικό. Ήταν μια υπέροχη υποδοχή στην πόλη. Είμαι ήδη ερωτευμένη μαζί της.»

Επίσης παρόν κατά την παρουσίαση ήταν ο πρόεδρος της OMEGA κ. Stephen Urquhart. Μιλώντας με τους επισκέπτες, τόνισε τη σημασία της θέσης της OMEGA στη Λατινική Αμερική, και επανέλαβε τη σπουδαιότητα της φετινής χρονιάς, 2016.

«Ως Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή ώστε να αυξήσει η OMEGA την αναγνωρισιμότητά της στη Λατινική Αμερική. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο να συναντώ πολλά νέα πρόσωπα εδώ στην Κολομβία».

3okCindy_Boutique_Bogota_3

Η γυναικεία συλλογή Seamaster Aqua Terra 150Μ αποτελείται από μοντέλα διαστάσεων 38.5mm και 34mm. Τα μεγαλύτερα μεγέθη έχουν δημιουργηθεί από 18Κ κόκκινο χρυσό, 18Κ κίτρινο χρυσό και ανοξείδωτο ατσάλι. Τα μικρότερα μεγέθη αποτελούνται από 18Κ Sedna™ χρυσό, ανοξείδωτο ατσάλι και 18Κ κίτρινο χρυσό. Τα καντράν είναι κατασκευασμένα από το υλικό Mother-Of-Pearl, σε χρώμα λευκό, Tahiti, λεβάντα και κοραλλί. Επίσης, κάθε καντράν περιλαμβάνει διαμάντια στις ενδείξεις της ώρας.

error: Content is protected !!