Η “Charity4Sports” συνεχίζει το επιτυχημένο έργο της και το 2018!

05/12/2018 • LIFESTYLE

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (AMKE) «Charity4Sports – Αθλητισμός για Όλους», η οποία πλέον θα φέρει το όνομα “Charity4Sports”,  ως η μόνη ΑΜΚΕ που προάγει τον αθλητισμό διαχρονικά με αποκλειστικές ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο εστιατόριο «Αγγελάκια» στο Χαλάνδρι, εκτός από την επίσημη ανακοίνωση του νέου ονόματος και λογοτύπου, έγινε ανασκόπηση του φετινού έργου της οργάνωσης ενώ δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους Holmes Place ambassadors και πιο συγκεκριμένα: στην Φαίδρα Παπαδημητρίου η οποία κολύμπησε 10χλμ στο πλαίσιο του αγώνα Oceanman Greece, στον Δημήτρη Αθανασιάδη o οποίος διένυσε μια απόσταση 37χλμ στο βουνό – trail running, στην Σόνια Καζόνι η οποία έτρεξε τον γύρο των Σπετσών στο πλαίσιο του Spetses mini Marathon καθώς και στην Πηνελόπη Σειραγάκη η οποία έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 42,195χλμ.

Συνοπτικά, ενόψει της προολυμπιακής χρονιάς, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμβολή της Charity4Sports για την κάλυψη εξόδων που αφορούν στην προετοιμασία και στην συμμετοχή των τεσσάρων αθλητών που ενισχύει: Απόστολος Χρήστου (22 ετών), ο οποίος, φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, Κατερίνα Δίβαρη (18 ετών, αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία RSX), Νίκος Παπαγγελής (19 ετών, παρα-ποδηλάτης) και Μάριος Γράψας (20 ετών, αθλητής ενόργανης στην κατηγορία του τραμπολίνο). Αξίζει να σημειωθεί το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή» συμβάλλει και αυτό με τη σειρά του στους σκοπούς του Charity4Sports για την υποστήριξη του Απόστολου Χρήστου και της Κατερίνας Δίβαρη.

Έλλη Φλέγγα, Μαρίνα Κουταρέλλη

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο απ’ τους προαναφερθέντες αθλητές στηρίζονται επιπλέον, από το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή».

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του “Charity4Sports”  Έλλη Φλέγγα. «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που συμβάλλουμε στην εξέλιξη και την υλοποίηση των ονείρων νέων ταλαντούχων αθλητών. Οι αθλητές αυτοί είναι η ψυχή της οργάνωσης και θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε ώθηση και ελπίδα στο όραμά τους.»

Η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα αποτελέσματα που φέρει μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του Charity4Sports και στάθηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη επιτυχία του φετινού αγώνα Swim Around Spetses.

credit: Νίκος Καρανικόλας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons