ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Caroline Scheufele τιμάται με το Βραβείο Designer of the Year!

Χθες το βράδυ, η Πρόεδρος της Chopard και δημιουργική διευθύντρια Caroline Scheufele τιμήθηκε με το βραβείο  Designer of the Year στο δεύτερο Ετήσιο Sustainable Style Gala. Η εκδήλωση που ήταν γεμάτη από διασημότητες πραγματοποιήθηκε στο private Bel Air estate of Jeanne and Tony Pritzker, με οικοδεσπότες τους ιδρυτές του Maison de Mode Hassan, Pierre και Amanda Hearst.

Η Caroline Scheufele τιμήθηκε με το βραβείο  Designer of the Year  σε αναγνώριση της πρωτοποριακής εργασίας πού πέτυχε ο Οίκος με το  The Journey to Sustainable Luxury  από το 2013 με την επίσης πρωτοποριακή ανακοίνωση πού έκανε πέρσι για την χρησιμοποίηση 100% εφοδιαστικής αλυσίδας ηθικού χρυσού.

Caroline Scheufele

Στην βραδιά έδωσαν το παρών σημαντικοί ηγέτες της βιωσιμότητας, μαζί με εμπνευσμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την βιωσιμότητα μέσα στην βιομηχανία της μόδας και τίμησαν το σύμβολο της συντήρησης Dr. Jane Godall, πού τιμήθηκε με το Sustainable Style Award για την πρωτοποριακή της εργασία στον τομέα της βιωσιμότητας.

Adriana Lima

Petra Nemcova, Karolina Kurkova

Isabeli Fontana

Lydia Hearst

Allie Marie Evans

Amanda Hearts

Angela Lindvall

Ellen von Unwerth

Karolina Kurkova

Mena Suvari, Allie Marie Evans, Lydia Hearst

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Caroline Scheufele, η Petra Nemcova, η Karolina Kurkova, η Angela Lindvall, η Ellen von Unwerth, η Mena Suvari, η Tori Praver, η Nadja Swarowski, η Maye Musk και η Lydia Hearst.

Hassan Pierre, Caroline Scheufele, Amanda Hearst, Joachim Ronning, Suzanne Donaldson

Ellen von Unwerth, Angela Lindvall, Tori Praver, Maye Musk

error: Content is protected !!