Η ΑSTARTE στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”

06/12/2018 • GET

Η ΑSTARTE φέρνει το κέντημα στο παρόν με σύγχρονη ματιά. Κατασκευασμένες με αγάπη στην Ελλάδα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο, άλλοτε ολοκέντητες στο χέρι και άλλοτε χρησιμοποιώντας το κέντημα ως λεπτομέρεια, οι τσάντες της ASTARTE αναδεικνύουν το χειροποίητο κέντημα μέσα από μοντέρνες, γεωμετρικές γραμμές και κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Η συλλογή του brand για το χειμώνα του 2018 έχει σχεδιαστεί για τη σύγχρονη γυναίκα, που αγαπάει τη διακριτική πολυτέλεια και αναδεικνύει το στιλ της μέσα από την απλότητα της. Το πιο μαλακό Ιταλικό δέρμα συνδυάζεται με suede λεπτομέρειες και χειροποίητα κεντητά στοιχεία που κοσμούν την κομψή tote bag, τη signature shopping bag αλλά και ένα κομψό clutch που κρατιέται από το πρωί εως το βράδυ.

Όπως κάθε σεζόν, η συλλογή της ASTARTE συμπληρώνεται από τα signature ολοκέντητα clutches και shoulder bags που φέτος κλέβουν την παράσταση με μια επιλογή γίηνων χρωμάτων: πράσινο της ελιάς, burgundy, καφέ και μαύρο, δίνουν τον τόνο που επιλέγει η ASTARTE για φέτος το χειμώνα.

Οι ASTARTE είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες boutique στην Ελλάδα και στο www.astarteworld.com , ενώ ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, αύριο Παρασκευή 7 & μεθαύριο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons