Η Antonia Karra στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

03/12/2019 • THE POP UP PROJECT

Παρά το εντυπωσιακό background της με σπουδές Business Major και Master in Business Administration, και την πολυετή εμπειρία της ως Wholesale Manager στην οικογενειακή επιχείρηση, η πορεία της Antonia Karra ήταν «προδιαγεγραμμένη» και αυτό γιατί όταν το χόμπι γίνεται πάθος και η αγάπη για το κόσμημα παίρνει σχήμα και μορφή, φυτεύεται ο πρώτος σπόρος που οδηγεί στην επιτυχία. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο κόσμημα – και εφαρμόζοντας μια ειδική τεχνική που έμαθε από τη γιαγιά της, η Ελληνίδα σχεδιάστρια Antonia Karra ξεκίνησε να πλέκει τα πιο περίτεχνα κοσμήματα, ταξιδεύοντας τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες της.


Η σειρά των ιδιαίτερων κοσμημάτων της εμπλουτίστηκε και με καινούργιες τεχνοτροπίες και υλικά – μετά και από την συμμετοχή της σε εξειδικευμένο workshop της διεθνούς φήμης σχολής Saint Martins του Λονδίνου – όπως ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, τα οποία γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το κοινό αλλά και διεθνείς σχεδιαστές και fashion icons. Τις δημιουργίες της έχουν φορέσει η Diane Von Furstenberg, η Iris Apfel, η Georgina Chapman, η Elisa Sednaoui, η Lynne Renee, η Adriana Lima…


Tα κοσμήματα της Αντωνίας Καρρά πωλούνται διεθνώς σε μία σειρά από δημοφιλή καταστήματα.
Σήμερα μετράει ήδη 70 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και συνεργασίες με
σχεδιαστές και οίκους παγκοσμίου εμβέλειας, όπως οι Melissa Odabash, Τοms, Manebi, Zeus & Dione,
Emanuella Swimwear, κ.ά.
Παντρεύοντας την Ελλάδα και την μυθολογία με μία πληθώρα πολιτισμών, η φετινή collection της Antonia Karra, * Eos Collection μας χαρίζει για μια ακόμα season, prestigious high- end fashion jewelry.
*Inspiration: Η EOS του Όμηρου θεά της αυγής, ήταν αυτή που άνοιξε τις πύλες του ουρανού στην άκρη του ωκεανού για να ανέβει ο αδελφός της Ήλιος . Θεωρείται η μητέρα όλων των αστεριών και των πλανητών. Τα δάκρυα της θεωρούνται ότι έχουν δημιουργήσει την πρωινή δροσιά.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή της Antonia Karra μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons