ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Άννα Βίσση εντυπωσίασε με την live streaming συναυλία της από το θέατρο Παλλάς!

Ο Γιάννης Κεντ και ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε, σε μια προσπάθεια να γεμίσουν ξανά τις θεατρικές σκηνές με ζωή και χαμόγελα, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν μια συναυλία σε έναν υπέροχο θεατρικό χώρο. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο εμβληματικά θέατρα της Ελλάδας, το θέατρο Παλλάς, με την αγαπημένη  Άννα Βίσση σε μία μία live streaming εμφάνιση -για να την απολαύσουν οι ακροατές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία- που έγινε talk of the town.

Στιγμιότυπο από την διαδικτυακή συναυλία της Άννας Βίσση

Φυσικά, για την υλοποίηση της συναυλίας, με γνώμονα την προστασία και με σεβασμό απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες, λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας.
Η Άννα Βίσση μάλιστα, αποφάσισε η συναυλία να λάβει μέρος την 1η Ιανουαρίου, την πρώτη μέρα του χρόνου, ως μια συμβολική κίνηση εισόδου σε μια νέα εποχή, ως ένα καλωσόρισμα του 2021 με αισιοδοξία και τραγούδια.

Στιγμιότυπο από την διαδικτυακή συναυλία της Άννας Βίσση

Η θετική ενέργεια και οι μουσικές επιτυχίες της Άννας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη του κόσμου, καθώς την συναυλία την παρακολούθησαν σε πάνω από 40 χώρες.
Η Ελληνίδα σταρ εντυπωσίασε και μάγεψε τόσο πολύ το κοινό της, στην πρώτη της διαδικτυακή συναυλία, που ορίστηκε, μετά από απαίτηση χιλιάδων θαυμαστών, μια online μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή προβολή της συναυλίας, αυτό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.
Η πρωτοβουλία, λοιπόν, του Γιάννη Κεντ και του Πάνου Κατσαρίδη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και γέμισε με τέχνη τα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων. Οι δύο ιδρυτές των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε, της εταιρίας παραγωγής θεαμάτων, σκοπεύουν να συνεχίσουν την ιδέα τους αυτή για διαδικτυακές μεταδόσεις συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετές.

Ο Γιάννης Κεντ των Θεατρικών Σκηνών και η Μαρί Κωνσταντάτου

Η Χριστίνα Πολίτη και ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών, ο Γιώργος Ντάβλας και η Νίκη Βίσση

Χρύσανθος Πανάς

Η Νίκη Βίσση με την Καρολίνα Αναστασίου η οποία σχεδίασε ένα χειροποίητο custom made καπέλο αποκλειστικά για την Άννα Βίσση

Νικόλαος Ραπτάκης

Οι μουσικοί της Άννας Βίσση

error: Content is protected !!