ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Άννα Βίσση έλαμψε στο Μόντε Κάρλο με δημιουργία Vrettos Vrettakos!

H Άννα Βίσση “έντυσε” με τα χρώματα της Ελλάδας χθες βράδυ το Μονακό, και η ίδια ντύθηκε για άλλη μία φορά δημιουργία από Έλληνα σχεδιαστή. Η Ελληνίδα σούπερ σταρ, σε μια custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για την μοναδική της συναυλία, για πρώτη φορά στο Salle des Etoiles Sporting στο Monte-Carlo.
Μια glam rock εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής , όπως την Janis Joplin, τον David Bowie και την iconic Grace Jones.
Ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μια κρυστάλλινη τιρκουαζ φόρμα διακοσμημένη με 230,000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire. Μια cutting edge, εμφάνιση για την μια και μοναδική Άννα Βίσση.
Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια υπέροχη συνεργασία του σχεδιαστή και της Ελληνίδας star, η οποία χάρισε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της σε live shows performances στην καριέρα της.
Οι Έλληνες του Μονακό, οι ξένοι θαυμαστές της καθώς και όσοι ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο από την Ελλάδα και το εξωτερικό απόλαυσαν χθες βράδυ την Ελληνίδα σταρ επί σκηνής και διασκέδασαν με τα τραγούδια της κατά τη διάρκεια του high-end dinner. Μάλιστα, ειδικά για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο Monte Carlo Salle des Etoiles φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου. Έχοντας χαρακτηριστεί ως απειλούμενο είδος υπό εξαφάνιση, η μεσογειακή φώκια μοναχός (Monachus Monachus), βρίσκει καταφύγιο στο μικρό κυκλαδίτικο νησί της Γυάρου, το οποίο στο παρελθόν υπήρξε ιστορικά τόπος εξορίας και φυλάκισης. Στην πραγματικότητα, περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το νησί της Γυάρου σε καταφύγιο για τη μεσογειακή φώκια.

error: Content is protected !!