ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη διάβασε παραμύθι στα παιδιά της “Ελπίδας”!

Ένα ξεχωριστό δώρο καρδιάς έκανε η «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «Οι Μουσικοί της Βρέμης», με τον δικό της μοναδικό τρόπο προσφέροντας χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Μονάδας.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη διάβασε παραμύθι στα παιδιά

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ». Τα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην είσοδο της Μονάδας περιμένοντας την δημοφιλή καλλιτέχνιδα, η οποία, συνοδευόμενη μουσικά από τον συνεργάτη της κύριο Θωμά Κοντογιώργη, είχε ετοιμάσει μια διαφορετική ανάγνωση του γνωστού παραμυθιού για εκείνα, καθώς είχε εντάξει μέσα στην ιστορία αγαπημένα τραγούδια. Τα τραγούδια «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία», «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη» και «Η σωτηρία της ψυχής» έγιναν μέρος του παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας, αφού όλοι μαζί σιγοτραγούδησαν και κρατούσαν τον ρυθμό, συνοδεύοντας την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Αμέσως μετά, συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, και στους συνεργάτες της, αναμνηστικά δώρα ευχαριστώντας τους για την ξεχωριστή εμπειρία που χάρισαν στα παιδιά.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Μανώλης Παπασάββας υποδέχονται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τους συνεργάτες της

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θωμάς Κοντογιώργης, Τώνια Δραγούνη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας, μίλησε με τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!