ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανακηρύσσεται “Καλλιτέχνης για την Ελπίδα”!

Τη διεθνούς φήμης και πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανακηρύσσοντάς την «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με ενα από τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ” υποδέχονται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», νωρίτερα σήμερα και ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, συναντήθηκε με μικρούς ασθενείς της Μονάδας οι οποίοι τις προσέφεραν χειροποίητες δημιουργίες τους και ενημερώθηκε αναλυτικά για την μεγάλη προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.
Αμέσως μετά, σε μία σεμνή τελετή, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», γιατροί, νοσηλευτές αλλά και δημοσιογράφοι, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ 2018-2020».

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων “ΕΛΠΙΔΑ” και “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” Μανώλης Παπασάββας, γιατροί και νοσηλευτές μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Συγκινημένη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σημείωσε ότι αποτελεί για εκείνη μεγάλη τιμή η ανακήρυξή της σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να στηρίξει το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τοποθέτησε στον “Τοίχο των Αστεριών” το αστέρι με το όνομά της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» (Artist for Hope) είναι  ένας από τους σημαντικότερους τίτλους του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!